Robot de aspirare iRobot Roomba 616, Antiangle, Wall Follow – pareri si review

Aspiratoarele clasice, cu sau fara sac sunt de domeniul trecutului! In viitor, robotii vor fi cei care vor curata caminele, vor ajuta la prepararea hranei, vor fi responsabili de multe activitati casnice in gospodarie. Acum exista posibilitatea achizitionarii unui asemenea robot de aspirare, iRobot Roomba 616, cu program SPOT si numeroase functii importante, direct din mediul online, la un pret accesibil comparativ cu alte produse din aceeasi gama!Robot de aspirare iRobot Roomba 616

Caracteristici si avantaje iRobot Roomba

Ceea ce deosebeste un robot de aspirare de un aspirator obisnuit este posibilitatea curatarii in profunzime fara ca utilizatorul sa depuna prea mari eforturi. Spre exemplu, iRobot Roomba 616 este o oportunitate grozava de a scapa de aceasta indatorire in gospodarie. Pentru oamenii foarte ocupati dar si pentru cei pasionati de curatenie un robot de aspirare este ideal, trebuie doar programat si curatenia se face in mod eficient pe pardoseli dure, pe covoare, pe orice tip de suprafete de interior.

Sistemul de curatare in trei trepte a robotului de aspirare Roomba ajuta la eliminarea impuritatilor din colturile camerei si aspiarea acestora in cosul colector. Mai mult, are o periuta laterala rotativa, care curata si locurile din jurul mobilei, de langa pereti sau alte locuri mai greu accesibile si puterea de aspirare este optima chiar si pentru praful fin sau impuritatile foarte marunte in periute.

Cosul colector are o capacitate foarte mare si echipamentul functioneaza pe baterie reincarcabila. Nu are variator de putere dar dispune de cea mai noua tehnologie, iAdapt si are o autonomie de 120 de minute. In plus, datorita nivelului de decibeli scazut (60 db), acest produs este foarte silentios si nu deranjeaza cu nimic utilizatorul, acesta putand sa poarte chiar o conversatie in timp ce robotul isi face treaba.

Chiar daca la inceput unii potentiali cumparatori pot fi rezervati si sceptici asupra a ceea ce poate sa faca un robot de aspiare, dupa cumpararea acestuia cu siguranta lucrurile nu vor mai sta la fel. In primul rand, nu se izbeste de ziduri, merge singur la incarcat dupa ce termina, fac curat chiar si cand membrii familiei nu sunt acasa si da o tura prin toate incaperile pentru o curatenie exemplara. Este o investitie foarte buna pe o perioad indelungata, pentru ca nu se strica repede, ci este foarte rezistent si fiabil.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here