Robot de aspirare iRobot Roomba 886 – pareri si review

Aspirarea locuintei tale nu a fost niciodata mai usoara. Timpul nostru a devenit o resursa din ce in ce mai greu de stapanit motiv pentru care trebuie sa cautam toate solutiile posibile pentru a ne usura sarcinile si programul. O solutie posibila este achizitionarea unui aspirator robot. Cu alte cuvinte, nu vom mai fi nevoiti sa pierdem timpul cu mentinerea curateniei in casa deoarece aspiratorul robot va face toata treaba in locul nostru.

Caracteristici si avantaje iRobot Roomba 886

Acesta este unul din cele mai performante aspiaratoare robot, cap de serie din categoria sa. Un robot de top al seriei de varf 800. Aspirarea meticuloasa a tuturor tipurilor de soluri din casa, curatare sub piesele de mobilier, detectarea obstacolelor, acest aspirator performant stie sa faca multe. Este foarte usor de folosit, trebuie doar sa apesi pe butonul Clean sau sa programezi curatenia chiar si in momentele cand esti plecat de acasa.

Functia de far virtual permite gestionarea eficienta a curateniei in mai multe incaperi simultan. Sistemul de curatare AeroForce asigura o putere de curatare cu pana la 50% mai eficienta.

Acceleratorul de flux de aer concentreaza fluxul de aer intr-un canal etans pentru a multiplica puterea de aspirare. Aspiratorul este dotat cu sistemul inteligent iAdapt ceea ce inseamna ca se va adapta de minune situatiilor din viata de zi cu zi pentru o curatare inteligenta datorita unor senzori care detecteaza obstacolele din incapere (mobile, canapele, scaune, scari). Spatiul este monitorizat de 67 de ori intr-o secunda.

Sistemul de curatare AeroForce ofera vine cu o curatenie pe trei niveluri.
– Peria laterala rotativa ii permite robotului sa curete eficient in jurul mobilierului si de-a lungul peretilor.
– Doua extractoare se rotesc in sens opus, prind si descompun mizeria.
– Putere mare de aspirare datorita unui motor puternic.

Filtrul AeroForce este capabil sa captureze 99% din alergeni, polen si particule fine de praf ceea ce il face perfect pentru persoanele care sufera de alergii. Datorita functiei de curatare programata poti seta ora si data la care aspiratorul sa inceapa curatenia. De exemlu, poti seta robotul sa faca curatenie de trei ori pe saptamana.

Aspiratorul robot vine cu un singur inconvenient, pretul ridicat, care nu este unul accesibil pentru toti romanii.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here