Robot de aspirare iRobot Roomba 960 – pareri si review

Marile companii producatoare de aparate electrocasnice au inceput sa lanseze produse mult mai performante care nu necesita supraveghere si care indeparteaza singure praful din incapere reusind sa ajunga chiar si in cele mai indepartate colturi. Aceste aparate sunt cunoscute sub numele de robot de aspirare si reprezinta una dintre inovatiile ultimilor ani.

Merita achizitionat un astfel de produs? Robot de aspirare iRobot Roomba 960 ?

Modelul Roomba 960 este fara doar si poate unul dintre cele mai interesante care vine in ajutorul gospodinelor eliminand murdaria din locuinta. Este foarte practic si usor de folosit reusind sa injumatateasca timpul petrecut de femei pentru aspirarea si curatarea incaperilor.

Robotul de aspirare poate sa acopere o suprafata de pana la 185 m si este foarte usor de controlat cu ajutorul aplicatiei pentru mobil IRobot Home. In felul acesta, utilizatorii pot vedea in permanenta care este stadiul procesului de curatenie.

Este dotat inclusiv cu un sistem ANTI incurcare in cabluri astfel incat robotul poate fi lasat singur in locuinta fara nici cel mai mic risc. Reuseste cu brio sa depaseasca obstacolele intalnite si nu zgarie suprafetele multumita benzii protectoare care amortizeaza loviturile.

Dispune si de functia de curatare dubla, adica robotul aspirata acelasi loc de doua ori fiind util mai ales in locuintele unde exista animale si unde parul este destul de dificil de inlaturat. Pentru un mediu curat si igienziat unde copiii isi pot vedea linistiti de jocuri, alegerea modelului de fata este o investitie mai mult decat profitabila.

Robotul este prevazut cu una dintre cele mai mari inovatii din istoria aspiratoarelor robotizate – un sistem de curatare AeroForce care ofera o eficienta sporita si care asigura un consum redus de energie in comparatie cu alte modele existente pe piata la ora actuala.

IRobot Roomba
isi intrerupe activitate atunci cand bateria trebuie reincarcata si se deplaseaza singur pana la cea mai apropiata sursa de alimentare. Un punct in plus in reprezinta faptul ca isi reia sarcinile din acelasi punct odata ce bateria s-a incarcat suficient de mult.

Este prevazut cu o serie de senzori care recunoscut spatiul din locuinta si care il determina sa lucreze in cele mai sigure conditii. Reuseste sa se opreasca in fata scarilor fara sa cada si isi schimba rotatia periilor atunci cand detecteaza prezenta cablurilor de alimentare din locuinta.

Din pacate, pretul de achizitie este unul care depaseste cu mult bugetele familiilor obisnuite de romani care nu isi permit niciodata sa faca o astfel de achizitie.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here