Robot de aspirare iRobot Roomba 980, Navigare iAdapt, Carpet Boost – pareri si review

Tehnologia a avansat atat de mult in ultimii ani incat multi oameni considera ca nu mai dureaza mult pana ce munca oamenilor va fi complet preluata de roboti. Exista chiar si roboti de aspirare, cum ar fi modelul iRobot Roomba 980, ideal pentru oamenii moderni care nu mai au timp de treburile casnice, dar vor ca, atunci cand vin acasa, totul sa fie curat.Robot de aspirare iRobot Roomba 980

Caracteristici si avantaje robot de aspirare iRobot Roomba 980

Nu se mai merita ca persoanele foarte ocupate la job sa isi piarda timpul, atunci cand ajung acasa, cu unele activitati casnice care le-ar obosi si le-ar impovara cu sarcini mult prea dificile pentru dispozitia de care dau dovada. Aspiratul prafului este una din aceste activitati pe care oamenii cauta sa o faca cat mai rar si curatenia sa se mentina cat mai bine. Un aspirator este de un real ajutor in orice locuinta, insa nimic nu se compara cu un robot de aspirare!

Robotul de aspirare este un partener de nadejde pentru a scapa de mizerie si de praf zi de zi, fara prea mari eforturi din partea utilizatorilor. Asadar, acest produs vine cu o serie de caracteristici foarte avantajoasa. Are aplicatia iRobot home pentru controlul robotului, dar si navigatie iAdapt 2.0, pentru localizare vizuala. Trebuie mentionata si functia Carpet Boost, ideala pentru carpete si mochete, dar acest robot este ideal si pentru pardoseli dure, precum si in gospodariile in care exista animale de companie.

Dispune de un sistem de curatare in colturi si de-a lungul peretilor acest robot de aspirare si are chiar si cu siguranta nu se va incurca in cabluri, detectand acustic si optic mizerie prin functia Dirt Detect. Filtrul de tip dublu HEPA asigura o curatare in profunzime, iar indicatorul pentru cos colector plin ajuta utilizatorul sa isi dea seama cand trebuie eliminata murdaria din interior. In plus, atat cosul colector cat si bateria LI-Ion au o capacitate mare si eficienta este crescuta cu pana la 50% pentru curatarea parului de animale si a impuritatilor.

Ceea ce poate fi privit ca un dezavantaj al acestui produs minunat este pretul. Dar, cei dispusi sa plateasca pe un robot de aspirare aproape tot atat cat pe un autoturism second hand bun, sunt invitati sa o faca si cu siguranta nu vor regreta investitia facuta!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here