Robot de aspirare Philips SmartPro Active FC8810/01 – pareri si review

Tehnologia si-a facut loc in toate aspectele vietii reusind sa simplifice viata cumparatorilor oferindu-le un plus de confort. Produsele electrocasnice si electronice dispun de o serie de functii care le transforma in niste aparate indispensabile oricarei locuinte. De exemplu, robotul de aspirare reprezinta ultima inovatie in domeniu fiind un aparat eficient care curata in profunzime toate suprafetele reusind sa elimine praful din locuinta cu un minim de efort din partea utilizatorilor.

Philips
este lider pe piata produselor de profil lansand tot felul de produse care ofera clientilor un plus de confort. Acestea sunt foarte usor de folosit si sunt dotate cu functii utile care reduc semnificativ timpul petrecut de gospodine pentru curatarea locuintei.

Avantajul achizitionarii robotului de aspirare Philips SmartPro Active FC8810/01

Are un sistem inteligent de detectare a obiectelor din jur, dar si si un giroscop si un accelerometru care ii confera posibilitatea de curata singur intreaga suprafara a locuintei. Robotul este cel care isi alege strategia de curatare in functie de amplasament locuintei si de obiectele din jur.

Marele avantaj este acela ca se intoarce la statie atunci cand bateria este aproape terminata pentru a se reincarca si isi reia activitatea fix din acelasi loc reusind cu curete fiecare centimetru din locuinta. Mai mult decat atat, bateria cu litiu-ion este cea care ofera o autonomie de aproximativ 90 de minute robotului, fiind cu mult peste bateriile clasice existente pe piata la ora actuala.

Modelul de fata este dotat cu 6 senzori care detecteaza orice obstacol in jur reusind sa evite cu succes peretii, cablurile sau lampile fara sa produca nici cea mai mica dauna. De asemenea, functia de programare saptamanala este extrem de eficienta pentru ca ii permite utilizatorului setarea unei noi sesiune de curatenie, chiar daca acesta nu este acasa in momentul respectiv. Robotul se descurca sigur lasand in urma sa o atmosfera curata si placuta de care se pot bucura toti membrii familiei.

Dispune de un sistem de curatare in 3 etape
care aspira si curata in profuzime orice urma de mizerie de locuinta. Cele 2 perii lungi imping praful in directia robotului care este aspirat intr-un timp record gratie motorului puternic, in timp ce dispozitivul de stergere elimina chiar si urmele fine de mudarie care pot ramane.

Din pacate, pretul de achizitie este unul mult prea ridicat pentru cei mai multi clienti ceea ce reprezinta un real dezavantaj.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here