Sistem de navigatie Garmin Drive 40LM

Iti este greu sa te descurci in trafic? Ai nevoie de ajutor pentru a te orienta in jungla urbana? Vrei sa ajungi mai repede la destinatie, insa nu cunosti toate strazile? Noul sistem de navigatie Garmin Drive 40LM este ceea ce ai nevoie pentru a calatori in cele mai sigure conditii si pentru a ajunge acasa in cel mai scurt timp. Aparatul reuseste sa configureze cele mai scurte rute astfel ca tu sa nu mai pierzi ore in sir in trafic. Suna bine, nu? Atunci nu mai piede timpul, cumpara noul aparat si vei avea parte de drumuri sigure si linistite.

Vei avea parte inclusiv de toate alarmele necesare pentru ca toate calatoriile tale sa se desfasoare in cele mai bune conditii. De la curba periculoasa si pana la cale ferata sau drum in lucru, Garmin Drive este ajutorul tau de nadejde. Este foarte usor de folosit chiar si de catre o persoana nefamiliarizata cu tehnologia moderna.

Cu un ecran de 4.3 inch, sistemul de navigatie iti pune la dispozitie toate hartile Europei ceea ce inseamna ca vei putea calatori fara probleme in orice tara. Mai mult decat atat, producatorii iti garanteaza si un update pe viata al hartilor ceea ce reprezinta un mare avantaj in momentul achizitionarii. Designul este unul modern si elegant care se incadreaza perfect in interiorul oricarui autoturism, in vreme ce dimensiunile compacte permit instalarea cu lejeritate fara ca aparatul sa ocupe prea mult loc si fara sa te incurce in timpul sofatului.


Sistemul de navigatie dispune de o multime de caracteristici care iti simplifica simplifica existenta si care iti ofera un plus de confort atunci cand te afli pe drumuri. Acum poti asculta muzica sau poti chiar viziona videoclipurile preferate atunci cand stationezi fara sa pierzi timp pretios din viata ta.

Fara doar si poate acest sistem de navigatie Garmin Drive 40LM este alegerea potrivita daca esti in cautarea unui aparat peformant si eficient. Are un grad ridicat de luminozitate ceea ce inseamna ca poate fi folosit cu incredere atat pe timpul zilei, cat si pe timpul noptii. De asemenea, sistemul sonor este unul de o calitate exceptionala cu mult peste ceea ce iti ofera alte modele existente pe piata la ora actuala.

Dincolo insa de toate aceste caracteristici, noul produs are un pret de achizitie foarte ridicat ceea ce poate reprezenta un impediment in momentul achizitionarii. Nu toti romani dispun de un buget suficient de generos pentru a face o astfel de investitie indiferent de cat de profitabila ar putea fi. Rezolutia ecranului este de doar 480*272 pixeli motiv pentru care hartile nu sunt redate la o calitate extraordinara, iar acest lucru iti poate pune unele piedici mai ales atunci cand te confrunti cu probleme de vedere. Mai mult decat atat, lipsa functiei Bluetooth iti limiteaza accesul la telefon. Apelurile in asteptare nu poti preluate pana ajungi la destinatie sau pana stationezi, in caz contrar siguranta ta si a celorlalti participanti la trafic este pusa in pericol.

Puncte forte

  • ecran de 4.3 inch
  • pune la dispozitie toate hartile Europei
  • update pe viata al hartilor
  • grad ridicat de luminozitate
  • sistemul sonor de o calitate exceptionala

Puncte minus

  • pret de achizitie foarte ridicat
  • lipsa functiei Bluetooth
  • rezolutia ecranului este de doar 480*272

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here