Sistem de navigatie Garmin Drive 50 LM

Drumurile zilnice iti pot da mari batai de cap in cazul in care locuiesti intr-un oras aglomerat unde traficul este de-a dreptul infernal. Pentru a nu mai pierde timp pretios la semafor, dar si pentru a gasi intotdeauna cea mai scurta ruta, trebuie sa beneficiezi de ajutorul noului sistem de navigatie Garmin Drive 50 LM. Acestea este un aparat indispensabil oricarui sofer care poate fi utilizat cu usurinta de catre orice membru al familiei.

Sistemul de avertizare include curbele periculoase, viteza legala, caile ferate, dar si raderele sau drumurile in constructie astfel ca te vei putea bucura de o calatorie linistita si lipsita de orice pericole. Aparatul te va conduce la destinatie fara ca viata ta sau a celorlalti participanti la trafic sa fie in pusa in pericol. Cu maxima atentie si cu un aparat care iti prezinte drumul, totul se poate desfasura simplu si rapid fara prea mari batai de cap.

Designul este unul modern si elegant care se potriveste in interiorul oricarui autoturism, fara exceptie ceea ce reprezinta un mare avantaj in momentul achizitionarii. Vine impreuna cu un ecran tactil care simplifica lucrurile si care te ajuta sa te concentrezi asupra drumului. Dimensiunile compacte sunt cele care iti permit sa montezi sistemul cu usurinta in orice spatiu fara sa ocupe prea mult loc si fara sa te incomodeze in timpul sofatului.


Displayul are o diagonala de 5 inch fiind mai mult decat suficienta pentru vizualizarea corecta a tuturor hartilor. Aparatul iti pune la dispozitie toate hartile Europei ceea ce inseamna ca vei putea calatori fara probleme in orice tara. Mai mult decat atat, producatorii iti ofera un update gratuit al hartilor pe viata ceea ce reprezinta un mare punct in plus pe care trebuie sa il iei in considerare atunci cand decizi sa iri achizitionezi un sistem de navigatie.

Interfata produsului este foarte usor de folosit chiar si de catre soferii care nu sunt pasionati de tehnologie si care nu sunt in pas cu ultimele gadgeturi aparute pe piata. Aplicatii care ruleaza sunt suficiente pentru a-ti indeplini necesitatile zilnice si pentru a te scoate din impas atunci cand este cazul.

Acestea fiind spuse este mai mult decat evident ca avantajele noului sistem de navigatie Garmin Drive 50 LM sunt multiple. Vei avea astfel parte de un aparat performant si eficient care poate fi utilizat cu repreziciune si care iti ofera cele mai scurte rute in functie de necesitatile tale. De asemenea, slotul de memorie iti va oferi mult mai mult spatiu pentru a te bucura de cele mai noi aplicatii.

Lipsa functiei Bluetooth poate reprezenta un dezavantaj, in special daca esti o persoana ocupata care trebuie sa vorbeasca foarte mult la telefon. Siguranta ta si a celor din jur este cea mai importanta asa ca acorda o atentie sporita drumului din fata ta si uita de apelurile in asteptare. Mai mult decat atat, localizarea nu este foarte precisa motiv pentru care nu vei ajunge niciodata direct la destinatie. Este datoria ta sa te orientezi la fata locului astfel incat sa gasesti adresa exacta.

Puncte forte

  • displayul are o diagonala de 5 inch
  • aparat performant si eficient
  • slotul de memorie performant

Puncte minus

  • lipsa functiei Bluetooth
  • localizarea nu este foarte precisa

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentGPS auto Smailo Joy
Articolul următorGPS auto PNI L807

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here