Storcator de fructe Gorenje JC800G

Daca ne dorim sa bem in fiecare dimineata un fresh natural si sanatos obtinut cu un storcator de fructe si legume precum Gorenje JC800G cu siguranta acesta ne va asigura energie pentru intreaga zi, impreuna cu aportul necesar de vitamine.

Tot mai multe reclame de la TV, revistele de publicitate dar si magazinele de specialitate afirma ca un suc natural iti va asigura energia necesara pentru intreaga zi, impreuna cu aportul de vitamine si nutrienti de care corpul tau are nevoie pentru o zi extraordinara si dumnevoastra sa va simtiti energici. Insa acest lucru este posibil doar in cazul sucurilor naturale obtinute cu storcatorul Gorenje JC800G.Ca si domeniu de utilizare acesta stoarce atat fructe cat si legume printr-un proces relativ simplu (stoarcere) astfel incat nu se vor elimina multe din beneficiile si proprietatile acestora.

gorenje-jc800g

VEZI PRETUL STORCATORULUI GORENJE JC800G

Acest indrumar are rolul de a explora procesul alegerii storcatorului de fructe si legume Gorenje JC800G, care din punctul de vedere al specialistilor este considerat un electrocasnic extrem de util care nu ar trebuie sa ne lipseasca din arsenalul de electrocasnice, impreuna cu robotul de bucatarie, blenderul, mixerul vertical si espressorul de cafea, prajitor de paine, malaxor de framantat, etc.. Sunt cateva lucruri importante de care trebuie sa tii cont cand alegi acest model potrivit nevoilor dumnevoastra. Voi incepe insa cu caracteristicile importante ale acestui storcator de fructe si legume.

Insa inainte de a detalia caracteristicile acestuia trebuie sa va mentionez ca preturile acestor instrumente de stors variaza foarte mult de la model la model/brand,caracteristici suplimentare, etc., deci este important sa stim care sunt caracteristicile cele mai importante pe care acesta le are astfel incat sa va hotarati sa il achizitionati.

Ca si tehnologie de stoarcere producatorii lui Gorenje JC800G considera acest lucru ca fiind cel mai important criteriu de alegere, pentru ca influenteaza direct pretul, ingredientele care pot fi folosite, viteza de stoarcere si calitatea sucului, adica cam tot ce te intereseaza la un storcator de fructe.

Gorenje JC800G are un tub larg de 1l  si permite strivirea fructelor si legumelor intregi fara a fi taiate in prealabil. Datorita tehnologiei sale de a presa la rece, acesta are o stoarcere lenta dar un melc puternic, ce va ajuta sa obtineti mai multa cantitate de suc cu mai multe vitamine/minerale si nutrienti din orice tip de fructe sau legume. Gorenje JC800G este foarte nezgomotos, iar paharul tip rezervor este prevazut cu un capac ce are rolul de a proteja umplerea paharului de suc astfel incat se evita curgerea si nici o picatura de suc nu va fi pierduta.

Storcatorul de fructe si legume Gorenje JC800G, dispune de o putere de 800 W, este prevazut cu un recipient pentru suc de1 l, un recipient pentru pulpa de 2 l, dispune de 2 viteze, are un tub de alimentare larg,culoarea acestuia poate fi alba sau verde. Storcatorul nu este potrivit pentru procesarea unor fructe sau legume foarte tari si/sau fibroase/ cu amidon (de exemplu: trestie de zahar).

Folositi fructe si legume proaspete, deoarece acestea contin mai mult suc. Ananasul, sfecla rosie, tulpinile de telina, merele, castravetii, morcovii, spanacul, pepenele galben, rosiile, rodiile, portocalele si strugurii sunt foarte potriviti pentru etapa de stoarcere in storcatorul de fructe. Nu este necesar sa indepartati coaja subtire. Trebuie sa indepartati numai cojile groase, de exemplu cele de portocala, ananas, grefa, etc.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here