marți, iunie 18, 2024
Acasă Storcator de fructe

Storcator de fructe

Stim cat de important este pentru tine un storcator de fructe. Daca nu era important cu siguranta nu erai pe pagina aceasta. Ce trebuie sa stii inainte sa cumperi ? Aceste storcatoare sunt de mai multe feluri, storcatoare cu melc, storcatoare de fructe si legume , de diferite capacitati , puteri, iar tu trebuie sa ai in vedere toate aceste aspecte. Noi te vom ajuta sa te informezi si sa iei cea mai buna decizie pentru a achizitiona un storcator de fructe bun !

Pentru a cumpara unul poti sa te informezi pe unul din site-urile acestea : eMag, Flanco, Badabum sau evoMag. Poti gasi multe modele pe aceste site-uri.

Ce trebuie sa ai in vedere pentru achizitionare ?

Aceste storcatoare mai vin in dotare cu asa zisul melc, care impinge fructele sau legumele catre sitele unde practic este stors fructul.

Unele au in dotare recipient pentru pulpa, altele baga pulpa direct in sucul pe care tocmai urmeaza sa il faci. Sa ai in vedere si acest aspect, poate tie nu iti place sucul cu pulpa.

Sa nu uitam ca trebuie sa ai in vedere si puterea de stoarcere. Sunt storcatoare cu o putere pana in 400W si storcatoare care depasesc 1000W . Pentru o familie de 4 persoane este perfect unul intre 600 si 1000 W, te ajuta si nu cheltui foarte multi bani cu unul.

Cu siguranta nu vei rata si recipientul de suc care variaza de la 0.25L – adica un pahar pana la peste 1.5 L de suc facut o data. Cred ca daca il iei pentru familia ta, iti trebuie minim 1 L , e foarte bun sucul baut dimineata, va zic din propria experienta.

Asadar, v-am pregatit o multime de articole pe care sa le cititi cu drag despre storcatoare de fructe.