Televizor curbat Smart Samsung, 139 cm, UE55K6300 – pareri si review

Noua generatie de televizoare Samsung reusesc sa intruneasca toate calitatile necesare pentru ca aceste produse sa satisfaca pana si cele mai pretentioase gusturi. Aspectul curbat este cel care atrage atentia cumparatorilor si care le ofera acestora o experienta unica si de neegalat.

Merita achizitionat televizorul curbat Smart Samsung UE55K6300 ?

Fara doar si poate alegerea este una cat se poate de inspirata avand in vedere faptul ca televizorul este unul calitativ si fiabil care indeplineste necesitatile zilnice ale tuturor membrilor familiei. In plus, are si un aspect modern care se incadreaza la perfectie in orice locuinta si care nu ocupa prea mult spatiu gratie designului ultra slim.

Imaginea redata are parte de o profunzime extraordinara astfel incat orice mic detaliu este accentuat pentru ca telespectatorii sa nu piarda nimic din emisiunea preferata. Mai mult decat atat, curbura ecranului este cea care permite spectatorilor sa se plaseze in mijlocul actiunii avand parte de un cam vizual mult mai larg in comparatie cu alte modele existente pe piata la ora actuala.

Samsung a dotat noile aparate cu functia Wild Colour Enhancer care reuseste sa imbunatateasca semnificativ calitatea imaginii. In plus, culorile redate se incadreaza intr-un spectru variat de nuante astfel incat acestea reusesc sa surprinda realitatea mediului inconjurator. Nimic nu este mai fascinant decat vizionarea unui documentar despre padurile tropicale sau despre animalele salbatice unde toate aceste minunatii urmeaza sa fie surprinse pe un ecran imens de 139 cm astfel incat experienta se aseamana cu cea din salile de cinematograf.

Aparatul se poate transforma rapid intr-un centru de divertisment pentru toti membrii familiei care au parte de momente extraordinare in intimitatea propriei locuinte. Spre exemplu, adultii pot viziona filmele preferate in timp ce savureaza un pahar de vin, iar copiii se pot juca linistiti cele mai noi jocuri. In plus, familia se poate reusi in fiecare seara in fara ecranului pentru a avea parte de clipe de neuitat. Porturile HDMI sunt cele care permit conecatrea la mai multe dispozitive ceea ce simplifica lucrurile si ofera spectatorilor un plus de confort.

Calitate presupune de cele mai multe ori un cost destul de ridicat, acest lucru fiind valabil si in cazul televizorului de fata. Pretul de achizitie este unul care depaseste bugetul multor romani care nu isi permit sa faca o astfel de investitie.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here