Televizor Direct Led Tesla, 40S306BF – pareri si review

Alegerea unui nou televizor poate fi o decizie dificila pentru majoritatea cumparatorilor datorita faptului ca marile magazine abunda in produse performante si eficiente la un pret de achizitie accesibil oricarui buzunar.Spre exemplu, televizoarele Tesla sunt unele calitative si fiabile care sunt confectionate in conformitate cu normele europene in vigoare ceea ce ofera o garantie in plus in momentul achizitionarii.

Punctele forte ale televizorului Direct Led Tesla 40S306BF

Diagonala de 101 cm este cea care atrage atentia clientilor. Un astfel de model se potriveste de minune in orice locuinta reusind sa ofere un aer elegant si rafinat. In plus, aspectul slim este cel care permite instalarea cat mai aproape de perete ceea ce inseamna ca televizorul nu ocupa prea mult spatiu si nici nu incurca desfasurarea activitatilor zilnice.

Calitatea imaginii este inegalabila avand in vedere costul total al acestui produs. Mai mult decat atat, culorile redate se incadreaza intr-o gama variata astfel incat telespectatorii au impresia ca iau parte in mod direct la actiune. Acestia sunt transpusi direct in mijlocul evenimentelor unde traiesc la intensitate maxima fiecare moment in parte alaturi de eroii preferati.

In plus, functia Ultra Clean View reuseste sa optimizeze imaginea, dar si sa filtreze si sa reduca nivelul de zgomot. In felul acesta experienta finala este una completa ceea ce reprezinta un mare avantaj pentru clientii care isi doresc sa se bucure de toate facilitatile tehnologiei.

Modelul de fata este dotat cu 2 porturi HDMI care permit conectarea la diverse aparate electronice asa cum sunt laptopurile sau smartphonurile. Televizorul se transforma astfel intr-un adevarat centru de vacanta pentru cei mici, dar si pentru cei mari care se pot delecta cu cele mai noi filme. Copiii sunt poate cei mai incantati de faptul ca personajele Disney prind viata direct in mijlocul locuintei lor astfel incat pot petrece momente distractive in sanul familiei.

Raportul calitate-pret este unul avantajos fapt pentru care cei mai multi clienti se declara multumiti de investitia facuta. Chiar si sistemul audio se ridica la cele mai inalte standarde de performanta ceea ce inseamna ca produsul reuseste sa satisfaca pana si cele mai pretentioase gusturi.

Un dezavantaj il constituie telecomanda care nu este fabricate dintr-un material calitativ si care de multe ori nu raspunde comenzilor asa cum si-ar dori cei mai multi dintre cumparatori.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here