Televizor Finlux Smart Led 101cm 40-FFA5500 – pareri si review

Clientii care isi doresc un smart TV performant, dar care sa aiba si un pret de achizitie accesibil pot opta cu incredere pentru televizoarele Finlux. Acestea sunt fiabile si rezistente dovedindu-se a fi o investitie mai mult decat inteleapta. In plus, televizoarele respecta toate normele europene in vigoare ceea ce ofera o garantie in plus in momentul achizitionarii.

Punctele forte ale televizorului Finlux Smart Led 101cm 40-FFA5500

Are o diagonala de 101 cm ceea ce inseamna ca reuseste sa satisfaca pana si cele mai pretentioase gusturi transformand experienta vizuala intr-una asemanatoare celor din marile cinematografe. Designul este unul simplu si elegant care se incadreaza in orice locuinta oferind un plus de rafinament incaperilor. In plus, dimensiunile compacte permit montarea cu usurinta a aparatului cat mai aproape de perete astfel incat nu ocupa prea mult spatiu.

Culorile intense sunt incadrate intr-o paleta variata astfel incat imaginea clara reproduce lumea inconjuratoare fapt pentru care spectatorii au impresia ca fac parte din distributia filmelor alaturilor de eroii preferati. Mai mult decat atat, contrastul dintre rece si cald ofera dramatism secventelor ceea ce ofera un avantaj in plus.

Rezolutia Full HD le permite cumparatorilor sa se bucure de o calitate superioare a programelor si sa urmareasca emisiunile preferate la cele mai inalte standarde. Ce poate fi mai placut decat cel mai nou episod din Grey`s Anatomy intr-o seara friguroasa de noiembrie? Meciurile de fotbal vor fi traite la o intensitate maxima alaturi de cei mai buni prieteni, in timp ce jurnalul de stiri se va putea urmari cu lejeritate din orice unghi al camerei.

Cele 2 porturi HDMI transforma televizorul intr-un adevarat centru de divertisment pentru intreaga familie care se poate bucura de momente placute impreuna. Aparatul se poate conecta simplu si rapid la diverse dispozitive din casa asa cum sunt telefoanele mobile sau laptopurile care permit redarea continutului dorit direct pe ecranul televizorului. Pozele din vacanta sau imaginile surprinse in timpul zilei vor fi redate la o rezolutie mult mai mare pe un ecran plat astfel incat vor putea sa fie surprinse chiar si cele mai mici detalii.

Pe partea de smart, modelul de fata isi indeplineste cu brio functiile, aplicatiile care ruleaza fiind unele care reusesc sa indeplineasca necesitatile zilnice ale tuturor membrilor familiei. In ciuda tuturor acestor calitati, aparatul nu dispune de un sistem audio performant care sa se ridice la nivelul asteptarilor utilizatorilor ceea ce poate constitui un dezavantaj pentru potentialii cumparatori.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here