Televizor LED Curbat Smart Samsung, 101 cm, 40K6372 – pareri si review

Televizor LED Curbat Smart Samsung, 101 cm, 40K6372 - pareri si review

Orice om isi doreste sa aiba parte de o experienta vizuala unica asa ca alegerea unui televizor performant trebuie sa fie indelung studiata. Marile magazine vin cu tot felul de oferte care atrag atentia cumparatorilor, in special datorita raportului calitate-pret care este unul mai mult decat accesibil.

De exemplu, Samsung a lansat o noua gama de televizoare curbate care transporta spectatorul direct in mijlocul actiunii. Nimic nu este mai fascinate decat vizionarea filmului preferat la o rezolutie cat mai mare si pe un ecran cu o diagonala de 101 cm.

Avantajele achizitionarii televizorului LED Curbat Smart Samsung, 101 cm, 40K6372, Full HD

Imaginile prezentate se succed in ritm natural si firesc in asa fel incat totul pare extrem de real si de captivant. Programele si filmele se vor vedea intr-o lumina complet noua ceea ce reprezinta un mare avantaj pentru cumparatori in momentul achizitionarii.

Gratie noilor tehnologii exista niveluri de contrast diferite motiv pentru care imaginea capata mai multa profunzime. Ecranul televizorului va dezvalui specatorilor o lume complet noua si ii va atrage intr-un univers captivant si plin de mister. Pana si cele mai mici detalii vor fi redate cu acuratete pentru mai multa claritate.

Aspectul curbat reprezinta o inovatie in domeniu reusind sa ofere spectatorilor o experienta superioara de vizionare plasandu-i chiar in centrul desfasurarii actiunii, pornind alaturi de erou in aventura vietii sale. Campul de vizualizare este mult mai larg in comparatie cu televizoarele clasice care dispun de un ecran plat.

Continutul smartphonului este acum foarte usor de redat pe ecranul televizorului datorita sistemului integrat Smart View care asigura o convergenta uimitoare, dar si o conectivitate ultra rapida in timp ce dispozitivele isi indeplinesc in continuare functiile.

Un mare punct in plus il reprezinta procesorul Quad Core care asigura o viteza destul de ridicat motiv pentru care televizorul reactioneaza instantaneu la comenzi, iar aplicatiile preferate ruleaza la cele mai inalte standarde de calitate.

Televizorul se poate transforma in cel mai rapid mod intr-un centru de divertisment datorita functiei ConnectShare. Multiplele intrari HDMI permit spectatorilor sa se delecteze cu filme, seriale sau jocuri in asa fel incat propria sufragerie sa devina un adevarat loc de joaca atat pentru cei mari, cat si pentru cei mici.

Din pacate pretul de achizitie este unul destul de ridicat, motiv pentru care multi utilizatori nu isi permit sa il cumpere.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here