Televizor LED Curbat Smart Samsung, 123 cm, 49KU6172, 4K Ultra HD – review

Televizoarele curbate nu sunt un lucru foarte des intalnit in locuintele oamenilor. Acestea au inceput sa castige teren in fata televizoarelor obisnuite, cu ecran LED plat, insa inca nu au castigat increderea si atentia cumparatorilor incat cautarile pe Google sa inceapa cu ‘televizor LED curbat”. Cei de la Samsung ofera posibilitatea familiilor cu pretentii si cu un buget mare sa isi achizitioneze un televizor de inalta clasa, curbat, cu o diagonala de 123 cm, 4K Ultra HD si super inteligent!

Caracteristici si avantaje televizor LED curbat Smart Samsung

Daca televizoarele obisnuite ar trebui doar sa redea imaginile cat mai aproape de realitate si de asemenea sa asigure o calitate sonora care sa insoteasca filmele, emisiunile, transmisiunile, concertele sau meciurile, un televizor modern are mult mai multe functii de indeplinit. Spre exemplu, asigura detalii minunate in parti luminoase ale ecranului pe care este afisat continut HDR. Experienta aceasta poate fi comparata cu cea de la cinematograf, numai ca se petrece in sufragerie.

Samsung ofera utilizatorilor posibilitatea de a se bucura de culori cat mai clare si mai intense, in nuante cat mai apropiate de cele naturale, cu 8 milioane de pixeli si o rezolutie de patru ori mai mare decat a unui televizor Full HD. Gratie functiei smart, toate sursele de continut pot fi accesate mult mai rapid, inclusiv YouTube, Netflix, aplicatii si jocuri nou aparute.

Contrastul imaginilor este imbunatatit, la fel ca si calitatea continutului pentru o imagine mai frumoasa. Procesorul Quad Core este foarte puternic si mentine viteza Samsung Smart TV la un nivel superior, astfel incat toate aplicatiile sa ruleze in standarde optime.

O data cu tehnologia si cerintele utilizatorilor se schimba, insa produsele nou aparute pe piata nu contenesc sa ii uimeasca. Spre exemplu, modelul LED curbat Smart Samsung poate fi accesat ca si o biblioteca digitala interactiva, o platforma educationala minunata, cu un continut impresionant si foarte util pentru elevi sau profesori, dar si pentru studenti. Deci televizorul este nu numai o sursa de distractie, ci si de informare si chiar de invatare.

Pretul insa lasa de dorit – este mult prea mare pentru bugetele oamenilor de rand. Dar isi merita cu prisosinta fiecare ban cheltuit pentru ca are o diagonala foarte generoasa, caracteristici impresionante, este modern si util pentru elevi, studenti si prescolari. Calitatea imaginii si a sunetului este perfecta iar intreaga experienta este minunata!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here