Televizor LED Curbat Smart Samsung, 138 cm, 55KU6500 – pareri si review

Samsung lanseaza in fiecare an unele dintre cele mai interesante modele de televizoare astfel incat alegerea potentialilor clienti este mereu ingreunata. Este important de precizat faptul ca toate aceste produse respecta normele si legislatiile europene in vigoare ceea ce ofera o garantie in plus in momentul achizitionarii. De asemenea, consumul de energie este mult mai scazut in raport cu alte modele existente pe piata la ora actuala.

Punctele forte ale televizorului LED Curbat Smart Samsung 55KU6500

Modelul de fata este un smart TV care ofera spectatorilor unele dintre cele mai intense experiente vizuale. Imaginile proiectate sunt unele cat se poate de clare si precise astfel incat pot fi surprinse cu exactitate pana si cele mai mici detalii. Telespectatorii se pot bucura de o o imagine realista care ii transpune direct in mijlocul actiunii astfel incat au parte de dramatism si adrenalina la cote maxime.

Culorile vii si vibrante impreuna cu un contrast puternic zugravesc fiecare scena in cele mai potrivite nuante astfel incat imaginile par desprinse din realitate. Nimic nu este mai captivant decat vizionarea unui documentar pe un ecran cu diagonala de 138 cm. Secventele care se deruleaza prin fata ochilor sunt unele de-a dreptul fascinante ceea ce aduce un mare punct in plus in momentul achizitionarii.

Designul este unul cat se poate de simplu si elegant astfel incat se incadreaza de minune in orice locuinta oferind un plus de rafinament. Mai mult decat atat, televizorul este si destul de usor de transportat avand niste dimensiuni compacte care permit montarea cat mai aproape de perete pentru a maximiza pe cat posibil spatiul pus la dispozitie. Desi are o diagonala destul de mare, produsul reuseste sa se camufleze perfect astfel incat sa nu ii deranjeze pe cei din jur.

Conecatrea la dispozitivele alternative din casa asa cum sunt smartphonurile sau laptopurile se realizeaza simplu si rapid multumita porturilor HDMI care transforma aparatul intr-un adevarat centru de divertisment pentru toti membrii familiei. Totul este acum posibil cu ajutorul aplicatiei Smart View care asigura o convergenta extraordinara.

Mai mult decat atat, curbura ecranului permite un unghi mult mai larg de vizionare ceea ce aduce un punct in plus in momentul achizitionarii. Cu toate acestea, pretul de achizitie al aparatului este unul destul de ridicat ceea ce poate reprezenta un adevarat dezavantaj pentru potentialii clienti.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here