Televizor LED Game TV LG, 108 cm, 43LH541V, Full HD – pareri si review

LG scoate pe piata numai produse de cea mai buna calitate, care au foarte putine aspecte care merita mici reprosuri si nemultumiri din partea clientilor. Televizorul Game TV LG LED, cu o diagonala de 108 cm si Full HD este raspunsul la toate cerintele celor mai exigenti cumparatori, care isi cauta un televizor perfect pentru camera de zi, de oaspeti sau pentru dormitor.

Avantajele televizorului LED Game TV LG

Culori mai vii, mai intense, cu un contrast mai accentuat si o claritate impresionanta, cu o calitate a imaginii desavarsita si cel mai inalt grad de performanta- asa poate fi caracterizat televizorul LG din punct de vedere al redarii imaginilor. Pe de alta parte, navigarea se poate face foarte rapid si simplu, din comenzile de baza si setarile initiale. Utilizatorii au acces aproape imediat la ghid TV, setari, jocuri, programe sau liste de intrari.

Gratie telecomenzii speciale LG Quick Remote, utilizarea televizorului nu mai este complicata, ci este prietenoasa si foarte distractiva, cu control deplin asupra functiilor si jocurilor. Pe acest televizor toti gamerii impatimiti se pot bucura de cele mai tari jocuri in sistem multiplayer, 1 la 1!

Nu numai imaginea este de o claritate impresionanta, ci si sunetul. Gratie sistemului de sunet Virtual Surround, experienta este uimitoare, sunetul de fundal este diminuat si se pune accent numai pe acele sunete si voci care intereseaza persoanele aflate in fata micului ecran.

Daca detin un USB sau hard disk extern, oamenii se pot conecta la portul USB al televizorului, atat pentru a verifica cat si pentru a folosi continutul – filme, videoclipuri, poze, etc. Tunerul TV digital si functia CI+ ajuta utilizatorii sa mai scape de cablurile atat de inestetice din spatele televizorului si din jurul acestuia. Gratie functiei CI+, se poate introduce cardul dat de compania care furnizeaza servicii de televiziune, direct in televizor.

Acest produs este si foarte modern din punct de vedere al designului, care este metalic si are linii fine, elegante, care se integreaza in decorul casei in mod perfect! Din pacate este un televizor non smart si pentru multi acest lucru ar putea reprezenta un dezavantaj, insa de fapt nu este decat o caracteristica ce nu are o foarte mare importanta.

Per total, se merita ca oamenii sa isi investeasca economiile sau, de ce nu, banii imprumutati, in acest televizor LED Game TV LG cu foarte multe avantaje. Merge foarte bine si conectat la PC sau laptop si are un pret acceptabil!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here