Televizor LED Game TV LG, 80 cm, 32LH530V – pareri si review

Cine poate spune ca nu isi doreste un televizor nou in casa? O achizitie de acest gen este bine venita oricand. Nu este necesar ca o camera din locuinta sa se transforme in sala de cinema, insa cu siguranta un televizor asigura confortul necesar membrilor familiei. In plus, poate fi folosit si la unele afaceri de genul HoReCa sau chiar in sali de asteptare. Televizorul LED Game TV LG, cu o diagonala de 80 de cm, full HD, este varianta ideala pentru cumparatorii pretentiosi, dar si pentru cei mai putin exigenti, cu un buget bine stabilit.

Caracteristici si avantaje televizor LED Game TV LG

Cu ajutorul televizorului LED Game TV LG oricine se poate bucura de culori perfecte si de o claritate deosebita a imaginii, multumita Triple XD Engine, astfel incat contrastul, culoarea si claritatea sa fie la cele mai inalte standarde. Mai mult decat atat, televizorul LG este foarte usor de utilizat. Are o interfata extrem de simpla si intuitiva si permite navigarea rapida prin comenzile de baza. Se pot accesa foarte repede jocurile, ghidul TV, programele, lista de intrari si setarile.

Telecomanda LG QuicK Remote este cea care ajuta utilizatorii sa ajunga mai repede la canalul pe care il doresc si sa se bucure de gaming in sistem multiplayer. In ceea ce priveste sunetul, acesta este de inalta calitate, la fel ca si imaginea. Sistemul de sunet Virtual Surround imbogateste cu siguranta experienta de utilizare. Si cu ajutorul dispozitivului USB se pot vizualiza filme, videoclipuri si fotografii pe ecranul televizorului.

In ceea ce priveste designul, acesta este foarte frumos. Televizorul LG are un aspect modern, metalic si se integreaza perfect in decorul oricarei case. Are si un Tuner TV digital si posibilitatea de a introduce card CI+ pentru a viziona programele preferate si fara firele incurcate din spate. Desi pretul este putin cam ridicat pentru asteptarile clientilor, televizorul este foarte bun si isi merita fiecare ban cheltuit. Are capacitatea de a reda orice imagine fara distorsiuni si in diverse unghiuri de vizualizare. Din pacate, nu are caracteristici smart si acesta este un minus pentru utilizatorii mai pretentiosi, insa este un televizor foarte bun care prinde foarte bine toate programele TV, reda filme, emisiuni TV, jocuri de fotbal la cele mai inalte standarde.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here