Televizor LED, HD, portabil, 12v, DenisNetwork – pareri si review

Tot mai multi cumparatori isi doresc un televizor micut care sa se integreze la perfectie in orice locuinta si care sa aiba un pret de achizitie accesibil oricarui buzunar. Bugetul romanilor de rand este unul moderat astfel incat acestia nu isi permit sa faca niste investitii generoase in tot felul de aparate electronice si electrocasnice.

Punctele forte ale televizorului auto LED, HD, portabil, 12v DenisNetwork

Modelul de fata este unul cat se poate de versatil si de flexibil fiind ideal atat pentru calatorii, dar si pentru spatiile mici din locuinta. Poate fi luat in calatoriile cu masina fara sa incurce desfasurarea activitatilor zilnice si fara sa ocupe prea mult loc. Este un televizor practic si util care reuseste sa indeplineasca necesitatile utilizatorilor, dar si sa satisfaca pana si cele mai pretentioase gusturi.

Cu o diagonala de doar 39 cm, aparatul este mai mult decat perfect reusind sa ofere o buna vizionare a filmelor preferate sau a emisiunilor de stiri. Liniile inguste, raportul imaginii la 16:9 impreuna cu tehnologia Led incorporata ridica aparatul la un standard european. Imaginea este mult mai clara in comparatie cu alte modele existente pe piata la ora actuala ceea ce aduce un mare punct in plus in momentul achizitionarii. De asemenea, utilizatorii se bucura si de un consum redus de energie atat de necesar mai ales in lungile deplasari cu rulota.

Televizorul este dotat si cu un port USB care permite conectarea la diverse dispozitive asa cum sunt smartphonurile ceea ce inseamna ca utilizatorii vor fi mereu in legatura cu lumea exterioara si nu vor pierde stirile de la ora 19, dar nici ultimele episoade din serialul preferat. Mai mult decat atat, pozele sau videoclipurile din vacanta sunt redate la o rezolutie mult mai mare fata de ecranul smartphonului sau de cel al camerei video ceea ce aduce un mare punct in plus.

In plus, televizorul are parte chiar si de un echipament de receptie satelit pentru oamenii care vor sa isi petreaca vacantele departe de plaiurile mioritice. In felul acesta vor putea sa urmareasca emisiunile preferate si nici nu vor pierde informatii utile despre tot ceea ce se intampla acasa. In momentul achizitionarii, clientii primesc si doua variante diferite de alimentare care sa satisfaca pana si cele mai pretentioase gusturi.

Din pacate, instructiunile de folosire sunt unele destul de incomplete ceea ce poate reprezenta un adevarat dezavantaj pentru clientii care nu au mult prea multe cunostiinte tehnice si care au nevoie de o mana de ajutor.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here