Televizor LED Horizon, 50 cm, 20HL5300H – pareri si review

Un televizor performant nu trebuie sa fie neaparat si foarte scump. Un exemplu elocvent il reprezinta produsele Horizon care desi sunt accesibile oricarui buzunar reusesc sa isi indeplineasca toate sarcinile cu brio si sa satisfaca necesitatile tuturor utilizatorilor. De asemenea, sunt respectate toate normele europene in vigoare ceea ce ofera o garantie in plus in momentul achizitionarii.

Punctele forte ale televizorului LED Horizon, 50 cm, 20HL5300H, HD

Are un design elegant si modern care se potriveste la perfectie in orice incapere fara sa faca nota discordanta. Dimensiunile compacte permit transportarea cu usurinta, dar si montarea rapida a produsului, chiar si de catre persoanele neavizate. In plus, are un consum de energie destul de mic ceea ce inseamna ca facturile de curent vor ramane constante indiferent de perioada de utilizare.

Imaginea este cat se poate de clara si de precisa, iar culorile intense ofera utilizatorilor o experienta unica greu de egalat. Contrastul asigura mai multa profunzime si permite privitorilor sa fie transpusi direct in mijlocul actiunii alaturi de eroii preferati.

Cu ajutorul functiei Sleep Timer, clientii pot seta televizorul sa se inchida la o anumita ora. Fie ca au obiceiul sa adoarma in fata televizorului, fie ca vor sa impuna copiilor un anumit program de desene animate, modelul de fata este unul performant si eficient care intruneste toate calitatile unui televizor de top.

Raportul calitate-pret este unul mai mult decat accesibil. De asemenea este dotat si cu un portal HDMI care permite instalarea unui dispozitiv complementar asa cum este laptopul sau smartphonul. Pot fi redate serialele preferate la o rezolutie mult mai mare si mult mai precisa. In plus, filmele pot fi vazute in format HD ceea ce asigura o experienta mult mai intensa si mult mai interesanta asemenatoare celei din interiorul unui cinematograf.

Slotul CI+
reduce semnificativ numarul cablurilor din locuinta conectarea la sursele de semnal realizandu-se mult mai usor datorita noilor tehnologii. Decodorul clasic si telecomanda suplimentara sunt inlocuinte de o simpla cartela care permite un acces mult mai rapid.

Din pacate diagonala de 50 cm este mult prea mica pentru anumiti clienti care isi doresc un televizor mult mai mare si mult mai impunator la care sa poata viziona meciurile de fotbal in compania prietenilor.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here