Televizor LED Horizon, 71 cm, 28HL5300H – pareri si review

In momentul achizitionarii unui nou aparat electrocasnic, pretul de achizitie reprezinta un aspect important, mai ales pentru oamenii care au un buget limitat si care nu isi permit sa cheltuie foarte multi bani pe astfel de produse. O alegere inspirata o reprezinta modelele Horizon pentru ca sunt accesibile oricarui buzunar fiind in acelasi timp performante si calitative. Acestea respecta in totalitate normele europene in vigoare ceea ce ofera o garantie in plus a fiabilitatii si a durabilitatii in momentul achizitionarii.

Avantajele televizorului LED Horizon, 71 cm, 28HL5300H, HD

Are un sistem audio Stereo ceea ce inseamna ca dispune de o calitate sonora ridicata. Nimic nu este mai placut decat vizionarea filmului preferat in intimitatea propriului camin. Pe langa sunet, imaginea este cat se poate de clara si de precisa oferind privitorului o experienta unica si intensa care nu se compara cu nimic altceva.

Culorile sunt cat se poate de reale si de stralucitoare in asa fel incat imaginea reflecta 100% realitatea. Mai mult decat atat, contrastul ofera profunzime si intesitate reusind sa transpuna privitorul direct in mijlocul actiunii. Serialele vor fi urmarite cu sufletul la gura, iar clipele de suspans vor fi traite la intensitate maxima.

Modelul de fata are un design elegant si simplu motiv pentru care se poate instala cu usurinta in orice incapere oferind un aer de rafinament locuintei. Dimensiunile compacte permit instalarea simplu si rapid fara sa se ocupe prea mult spatiu si fara sa incurce desfasurarea activitatilor zilnice. In plus, consumul de energie este mult mai mic in comparatie cu alte modele existente pe piata la ora actuala ceea ce reprezinta un mare avantaj.

Functia HD este cat se poate de utila si reda imaginea la o rezolutie superioara. Structura televizorului se apropie foarte mult de cea a unui monitor performant, iar diagonala de 71 cm este mai mult decat perfecta pentru orice fel de incapere.

Este dotat cu un portal HDMI care permite conectarea laptopului sau a telefonului mobil pentru redarea videoclipurilor, pentru vizualizarea pozelor sau a ultimelor episoade din Game of Thrones. Slotul CI+ este cel care elimina cablurile in totalitate, conectarea efectuandu-se mult mai simplu si mult mai rapid la sursele de semnal.

Din pacate, meniul de navigatie nu este unul atat de amplu si de performant ceea ce poate reprezenta un adevarat dezavantaj pentru pasionatii de gadgeturi.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here