Televizor LED Horizon, 80 cm, 32HL737H – pareri si review

Nu toata lumea isi permite un televizor smart si de aceea televizoarele LED simple au devenit din ce in ce mai la moda. Acestea au ecran plat, o imagine de o claritate impresionanta si suplineste foarte bine necesitatile utilizatorilor. Televizorul LED Horizon, de exemplu, cu o diagonala de 80 de cm, HD Ready, este varianta perfecta pentru living, dormitor, camera copiilor si chiar pentru sala de asteptare a cabinetului particular detinut.

Puncte forte televizor LED Horizon

Horizon nu este o marca atat de cunoscuta in toata lumea, insa asta nu inseamna ca nu produce lucruri de buna calitate. Televizoarele marca Horizon, de exemplu, sunt foarte bune, performante, cu caracteristici ce pot concura cu marci de succes in intreaga lume. Spre exemplu, modelul de televizor Horizon ofera posibilitatea de a urmari emisiunile sau filmele preferate in culori vibrante, pline de lumina si claritate, care taie rasuflarea oricui.

Spectacolele vor fi memorabile si tehnologia LED este cea care permite navigarea de tonurile de negru foarte adanci si pana la detaliile de lumina impresionante.

Ecranul are o durata de viata mare si nici nu consuma foarte multa energie un asemenea televizor. In plus, gratie Clear Motion Engine, claritatea imaginilor in miscare de pe display este de-a dreptul exceptionala. Dar asta nu este tot! televizorul LED Horizon cu diagonala de 80 de cm are si Hotel TV Mode, ceea ce inseamna ca este potrivit pentru camerele de hotel sau din pensiuni unde oamenii cauta sa se relaxeze in fata unei emisiuni placute sau a unui film nou. Advanced Hotel TV Mode este ideala pentru indeplinirea celor mai exigente cerinte, cu un cost de exploatare foarte scazut si solutii de comunicare integrate/

Daca utilizatorul nu poate fi acasa in timpul emisiunii preferate, o poate inregistra! Gratie functiei PVR, se poate inregistra emisiunea sau serialul preferat atunci cand utilizatorul este plecat. Si daca deranjeaza toate cablurile la momentul actual din spatele televizorului, acest model are Slot CI+, ceea ce inseamna ca se poate renunta la decodorul clasic oferit de distribuitorii de televiziune prin cablu.

Desi nu este un televizor smart si acesta poate parea un mare dezavantaj pentru unii, televizorul LED Horizon cu o diagonala de 80 de cm, este varianta ideala pentru cei care isi doresc un televizor simplu dar foarte eficient, care consuma putin, reda toate imaginile si sunetele perfect si este simplu de utilizat.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here