Televizor LED LG, 55 cm, 22MT44DP – pareri si review

LG este o marca extrem de cunoscuta atat in tara cat si peste hotare pentru produsele pe care le pune la vanzare pentru persoanele care se arata interesate de achizitionarea unui aparat electronic sau electrocasnic eficient si la un pret bun. Televizorul LED LG cu o diagonala de 55 cm, full HD este perfect pentru bucatarie, dormitor, camera copiilor, chiar si pentru un living mai mic.

Puncte forte televizor LED LG

Televizorul LED LG are dubla functie: aceea de televizor si monitor pentru calculator. LG personal TV ofera mai multe metode de divertisment multimedia, precum difuzarea de fotografii, DVD-uri, jocuri si internet. Imaginea este full HD, rezolutia este impresionanta pentru un televizor cu o diagonala atat de mica, calitatea imaginii si acuratetea culorilor sunt perfecte, la fel ca si contrastul si claritatea.

Mai mult, difuzorul stereo permite utilizatorilor sa se bucure de un sunet stereo realist la filme si jocuri, difuzoarele fiind suficiente, fara a mai fi nevoie de cumpararea si montarea boxelor. Iar functia DIVX HD este perfecta pentru redarea clipurilor de inalta definitie, acestea fiind transferate prin USB.

Modelul de televizor LED LG are un sistem audio stereo cu caracteristici superioare sunet Virtual Surround, cu o diagonala ecran suficienta pentru ca toate programele sa fie vizionate in mod complet, cu o rezolutie de 1920 x 1080 si un unghi de vizibilitate 170 / 160 de grade, suficient pentru ca indiferent de pozitia din camera, utilizatorii sa poata viziona in mod corect emisiunile. In plus, playerul multimedia integrat citeste toate tipurile de formate. Televizorul vine la pachet cu o telecomanda usor de folosit si un manual de utilizare complet, plus un cablu de alimentare suficient de lung.

Insa are si unele minusuri: spre exemplu, setarile de nuanta sunt greu de setat, ecranul nu are un unghi reglabil fata de talpa, insa pretul este destul de mic si acest lucru atrage multi clienti. Televizorul marca LG isi meita toti banii, ecranul este superb, culorile sunt naturale, nici macar nu este nevoie de setari suplimentare si meniul gaseste foarte repede toate canalele disponibile, la o cautare simpla si rapida.

Per total, se merita ca banii sa fie investiti intr-un produs marca LG, un televizor LED superb, mic, cochet, numai bun pentru incaperile mici, insa in care toata familia se strange si petrece timp de calitate alaturi de persoanele dragi!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here