Televizor LED LG Smart Super UHD 3D, 139 cm, 55UF950V – pareri si review

LG este una dintre cele mai cunoscute companii producatoare de televizoare de pe piata ceea ce atrage atentia si interesul cumparatorilor care mizeaza pe produsele comercializate de acest producator. O garantie in plus o reprezinta faptul ca toate aparatele sunt fabricate in conformitate cu normele si legislatiile europene in vigoare.

Avantajul achizitionarii televizorului LED LG Smart Super UHD 3D 55UF950V

Tehnologia Nano Spectrum ofera o experienta vizuala completa datorita gamei variate de culori care inunda ecranul cu fiecare imagine. Cele mai intense si vibrante nuante reusesc sa il transpuna pe spectator direct in mijlocul actiunii acolo unde acesta se lupta cot la cot cu eroii preferati.

Rezolutia Ultra HD
este cea care imbunatateste detaliile din transmisiuni astfel incat ofera o claritate perfecta. Pana si cele mai mici aspecte pot fi acum privite de aproape astfel incat spectatorul nu pierde nimic din ceea ce il intereseaza. Imaginea redata este asemanatoare cu cea din mediul inconjurator ceea ce inseamna ca televizorul LG reuseste sa deschida o poarta spre univers, o poarta prin care oamenii au acces la informatii si la imaginii de peste tot din lume.

Designul este unul modern, dar elegant in acelasi timp care se incadreaza la perfectie in orice locuinta. Ecranul este unul foarte subtire ceea ce inseamna ca modelul de fata este foarte usor de instalat fara sa existe riscul ocuparii unui spatiu mult prea mare.

O imagine de calitate este completata si de un sistem audio premium care asigura o experienta sonora la fel de captivanta. Spectatorii au impresia ca se afla in mijlocul unei sali de cinematograf insa in realitate se pot bucura si de confortul oferit de propria locuinta fara sa mai fie nevoiti sa iasa din casa.

Porturile HDMI sunt cele care pemit conectarea la diverse dispozitive astfel incat televizorul devine in mod rapid un centru de divertisment pentru toti membrii familiei. In timp ce adultii pot urmari cele mai noi filme, copiii se pot distra alaturi de personajele Disney in cele mai fascinante jocuri.

Din pacate, pretul de achizitie este cel care ii impiedica pe multi clienti sa faca o astfel de alegere. In ciuda faptului ca raportu calitate-pret este unul rezonabil, o anumita categorie de romani nu isi permite o asemenea investitie.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here