Televizor LED Orion, 61 cm, T 24D/PIF/LED – pareri si review

Sunt situatii in viata cand oamenii pur si simplu trebuie sa faca mici schimbari in casa, in afacere, in viata. Aceste mici schimbari pot incepe cu o repriza de shopping online, de pe urma careia sa isi achizitioneze un televizor cu o diagonala mai mare sau mai mica, smart sau non-smart, in functie de posibilitati si de preferinte. Televizorul LED Orion cu diagonala de 61 de cm, cu ecran Full HD este ideal pentru orice fel de incaperi, fiind mic si cochet si redand perfect imaginile transmise de posturile TV.

Avantaje si caracteristici televizor LED Orion

Orion este o marca destul de cunoscuta si apreciata in tara, dar si peste hotare. Creeaza si comercializeaza produse foarte performante, ale caror caracteristici sunt de-a dreptul impresionante. Acest model de televizor se adreseaza mai ales celor care au nevoie de ceva deosebit, de un televizor modern, insa nu foarte mare ca diagonala si celor care nu cauta neaparat un model smart. Acest televizor merge de minune in camera copiilor, a oaspetilor, in bucatarie, in camera unei pensiuni, in biroul unui notar si lista poate continua.

Televizorul Orion are o diagonala de 61 de cm si dispune de cea mai noua tehnologie LED. Durata de viata a acestui televizor este lunga, de cativa ani buni, fara probleme si reparatii si consumul este redus, ceea ce inseamna ca este un produs economic si fiabil. Regimul termic este relaxat si rezolutia este impresionanta, de 1920 x 1080 pixeli, suficienta incat sa poata fi urmarite si detaliile care la alte modele nu apar.

Din pacate, este un non-smart TV, care nu are functii atat de perfomante, insa are un timp de raspuns bun, canalele se cauta, se instaleaza si se schimba rapid si usor, aproape intuitiv, telecomanda este simplu de folosit si imaginile au un aspect deosebit.

In concluzie, televizorul LED Orion isi merita banii, are un raport calitate-pret bun, imagine full HD, chiar foarte buna la programele HD, poate citi fara probleme fisiere de pe dispozitive USB, are integrat HDMI si se poate monta chiar si pe perete. Asadar, cei care isi doresc un televizor bun si cochet, care sa mearga atat in incaperile mai mici, in casele modeste, cat si in incaperile mari, in locuintele cu un spatiu generos, sunt invitati sa mai consulte o data caracteristicile televizorului ORION cu LED, un design frumos, elegant si cochet si functionalitati care ii asigura renumele si reputatia in randul utilizatorilor.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here