Televizor LED Orion, 81 cm, 32OR17RDL, HD – pareri si review

Nu toata lumea are nevoie de un model de televizor smart, care sa fie foarte performant si sa se incadreze in cele mai inalte exigente ale celor mai pretentiosi clienti. Unii pur si simplu cauta un televizor bun, care sa redea imagini frumoase, clare, care sa fie deopotriva cochet, elegant, dar si fiabil si eficient. Modelul de televizor LED Orion este solutia perfecta pentru familii cu venituri modeste, sau care nu petrec prea mult timp in fata micului ecran, insa stiu ca nici nu se pot lipsi de televizor.

Puncte forte Televizor LED Orion

Televizorul LED Orion este Non Smart, ceea ce nu il face insa mai putin inteligent, sau nu inseamna ca nu isi va indeplini functiile in cel mai performant mod posibil. Are functie de monitor, deci poate fi conectat si la PC, este un produs aparut in 2017, ideal pentru camerele mici, garsoniere, sau pentru camera copiilor, care nu are nevoie de produse cu functii prea avansate.

De asemenea, diagonala ecranului este de 81 de cm, suficienta pentru ca stirile, emisiunile si filmele sa fie redate in cele mai bune conditii. Are un display plat si rezolutie HD, ceea ce inseamna ca imaginile vor fi perfecte, cu un contrast dinamic de 1200:1. Rezolutia ecranului in pixeli masurata este de 1366 x 768 si poate fi setat pe Zoom Mode, avand chiar si o functie intitulata Comb Filter, cu 2D sau 3D.

Sunetul este si el la cel mai inalt standard de calitate, gratie functiei Digital Noise Reduction, care elimina aproape zgomotul de fundal si lasa utilizatorului o experienta cat se poate de placuta. Are chiar si un player multimedia integrat si o intrare USB pentru a putea fi vizionate filmari video sau fotografii.

Designul este placut, televizorul vine cu manual de utilizare, telecomanda si cablu de alimentare, este usor de folosit si de instalat. In plus, are caracteristici speciale care cu siguranta intereseaza pe oricine, cum ar fi functia Child Lock pentru copiii foarte curiosi, Sleep sau Timer, pentru cei care vor sa programeze televizorul sa se inchida la o anumita ora, precum si Hotel Mode.

Desi nu este un televizor foarte inteligent, este suficient de bun pentru orice familie care cauta solutii moderne de petrecere a timpului liber in intimitatea caminului.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here