Televizor LED Philips, 102 cm, 40PFT4101/12 – pareri si review

Atunci cand achizitioneaza un nou televizor, oamenii isi doresc sa aiba parte de o imagine clara si cat mai apropiata de realitate. Marile magazine abunda in aparate electrocasnice performante care indeplinesc aceasta necesitate a clientilor si care le ofera o experienta unica si intense.

De exemplu, televizoarele Philips sunt unele dintre cele mai apreciate, dar si cele mai bine vandute pentru ca sunt performante si calitative. Mai mult decat atat, respecta toate normele europene in vigoare oferind utilizatorilor o garantie in plus in momentul achizitionarii.

Avantajele achizitionarii televizorului LED Philips, 102 cm, 40PFT4101/12, Full HD

Are un design extrem de interesant, cu linii ultra subtiri care asigura o nota de eleganta si rafinament incaperii. In plus, diagonala de 102 cm este ideala pentru urmarirea emisiunilor preferate sau a meciurilor de fotbal oferind claritate, miscare, contrast, dar si culoare.

Imaginea este redata cat se poate de clar si de real acordandu-se o atentie sporita detaliilor. Din acest motiv spectatorii sunt transpusi efectiv in mijloc actiunii si pornesc pe urmele eroilor din filme. Nuantele sunt similar celor din natura ceea ce ofera o experienta unica, greu de egalat.

Are un aspect placut si modern asa ca poate fi incorporat cu usurinata chiar si in perete pentru un efect spectaculos. Este subtire si foarte usor de montat, chiar si de persoanele neavizate ceea ce reprezinta un mare avantaj in momentul achizitionarii. De asemenea, functia HD permite redarea programelor intr-o maniera exemplara, totul pentru ca aceasta experienta sa fie una totala.

Este dotat cu 2 intrari HDMI la care se pot conecta diverse dispozitive precum stick-ul de memorie, camera digitala sau chiar laptopul si pot fi redate la o rezolutie mult mai mare filmele, serialele sau ultimele poze din vacant petrecuta la mare.

Modelul de fata este foarte usor de folosit de catre toti membrii familiei avand chiar si o functie de blocare a programelor interzise copiilor. Sistemul de navigatie este practic si util simplificand foarte mult lucrurile si oferindu-le utilizatorilor un plus de confort.

Din pacate sunetul este destul de slab fiind nevoie de un nivel superior pentru ca totul sa fie in regula. Acest aspect poate reprezenta un dezavantaj pentru clientii care vor ca experienta vizuala sa fie intotdeauna insotita si de o experienta sonora la fel de performanta.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here