Televizor LED Philips 32PHS4001/12 – pareri si review

Un televizor performant este o achizitie foarte convingatoare pentru multi dinte cei care isi doresc un dispozitiv modern si foarte util pentru intreaga familie. Insa trebuie gasit un model foarte convenabil din toate punctele de vedere. De aceea, televizorul LED Philips cu diagonala de 80 de cm si rezolutie HD se va dovedi o investitie foarte buna, atat pentru cei mai pretentiosi cat si pentru familiile in care conteaza ca televizorul sa mearga pe stiri, desene sau muzica aproape toata ziua.

Puncte forte televizor LED Philips

Philips este o marca de electrocasnice cunoscuta in toata lumea. Toate produsele sunt foarte apreciate atat pe piata din tara cat si pe piata de peste hotare. Televizoarele, indeosebi, ocupa un loc de cinste in topul produselor electrocasnice preferate de consumatori. Spre exemplu, televizorul LED Philips are o diagonala de 80 de cm, este suficient de mare incat sa poate fi pusa intr-un living, insa nu intr-atat de mare incat sa nu poata fi pus intr-un dormitor sau camera copilului.

Televizorul LED Philips are o imagine superba, de o claritate impresionanta, culorile sunt deosebite si cat mai aproape de cele naturale si chiar si calitatea sunetului este inalta. Televizorul HD ofera detalii incredibile, imagini cat se poate de clare si pe mai multi pixeli. In plus, procesorul de imagine Philips Digital Crystal Clear ofera o experienta inedita atat la vizionarea unui film, documentar, serial sau emisiune TV.

Televizorul LED Philips are un soft special care dispune de 6400 de zone diferite ale imaginii oferind un contrast bun si imagini cat mai clare si reale. Pretul este rezonabil, pentru ca televizorul Philips are cel mai mare index de performanta. Este ideal in redarea filmelor, fisierelor de muzica si fotografiilor de pe dispozitivele USB. Insa, ca si dezavantaj, este un non-smart TV si cei mai pretentiosi se pot declara nemultumiti de acest aspect.

Televizorul LED Philips ce face parte din gama 2016 cu functie de monitor si caracteristici ultra moderne si performante notabile, este o investitie buna pentru intreaga familie, avand si un player multimedia integrat care citeste toate tipurile de fisiere. Sunetul este ideal, imaginea apoape de perfectiune, este rapid in scanarea si memorarea posturilor si are un raport excelent calitate/ pret!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here