Televizor LED Samsung, 59 cm, LT24E310EW – pareri si review

Samsung este una dintre cele mai apreciate companii de pe piata care lanseaza produse performante si calitative care respecta normele europene in vigoare si care asigura un consum redus de energie. Acesta este motivul pentru care televizoarele Samsung sunt tot mai solicitate de catre clientii care vor sa aiba parte de un produs eficient la un pret accesibil oricarui buzunar.

Ce poate fi mai placut decat vizionarea fimului preferat in fata unui televizor care emite o imagine clara si precisa? Mai mult decat atat, princhindeii vor fi fascinati de noua experienta pe care modelul de fata le-o ofera in momentul urmarii desenelor animate. O lume de basm ii asteapta cu o simpla apasare de buton.

Punctele forte ale televizorului LED Samsung

Are un design elegant asa ca se poate amplasa cu usurinta in orice loc oferind mai mult spatiu intregii incaperi. In plus monitorul permite utilizatorului sa treaca simplu si rapid de la functia de TV la cea de PC simplificand foarte mult lucrurile. De asemenea, unghiul de vizibilitate de 178 grade ofera o experienta mult mai intensa, calitatea imaginii fiind aceeasi indiferent de pozitia privitorului.

Modelul de fata garanteaza o imagine calitativa, dar si un sunet extraordinar totul ridicandu-se la cele mai inalte standarde de performanta. Culorile sunt intense si profunde motiv pentru care utilizatorul are impresia ca este transpus direct in mijlocul actiunii. Nimic nu este mai palpitant decat urmarirea unui film de actiune din confortul propriei locuinte.

Gratie noilor tehnologii, acest aparat electrocasnic reuseste sa ofere un contrast perfect spre deosebire de televizoarele traditionale care nu redau imaginea cu acuratete. Luminozitatea este atent controlata astfel incat nuantele de negru sa ofere o senzatie de realism si profunzime. De asemenea, functia Picture in Picture permite urmarirea mai multor programe in acelasi timp. Cea de-a doua imagine poate fi redirectionata pentru a ocupa doar 25% din intreaga suprafata a ecranului si in felul acesta se pot urmari simultan programele preferate.

Dispune de 2 porturi HDMI ceea ce inseamna ca utilizatorii pot conecta atat laptopurile, cat si telefoanele mobile pentru vizualizarea pozelor sau pentru urmarirea serialelor preferat intr-un stil mult mai confortabil.

Singurul dezavantaj il reprezinta diagonala de 59 cm care este destul de mica pentru anumiti clienti, insa se potriveste de minune in camerele mai putin spatioase.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here