Televizor LED Smart Android Philips, 102 cm, 40PFS5501/12 – pareri si review

Fara televizor, casa pare pustie. Orice familie stie cat de important este televizorul pentru a se relaxa, pentru a se informa, pentru a se distra impreuna cu cei dragi la finalul unei zile incarcate sau in momentele in care acestia simt nevoia sa scape de griji si pur si simplu sa se aseze in fata televizorului. Insa nu orice televizor este recomandat de catre specialisti. Modelul de televizor LED Smart Android Philips cu siguranta face fata cerintelor tot mai inalte si pretentiilor tot mai mari ale oamenilor in ziua de azi. Are o diagonala de 102 cm si o rezolutie Full HD impresionanta.

Puncte forte televizor LED Smart Android Philips

Fiind un televizor cu Android, utilizatorul va avea posibilitatea sa se bucure de o interfata mult mai prietenoasa, de o viteza mult mai mare si sa aiba acces nelimitat la continut, inclusiv jocuri si aplicatii din Play Store. Mai mult decat atat, interactiunea intre dispozitive este usor de realizat, pentru ca o simpla apasare de buton, o simpla atingere a telefonului sau tabletei compatibile cu Google Cast, poate face minuni!

Acum si pe TV se pot juca cele mai tari jocuri din Google Play si altfel se vad secventele pe o diagonala atat de mare. Nici nu mai este necesara consola de jocuri, pentru ca se poate folosi un controler wireless si cablurile devin de domeniul trecutului.

Mai mult decat atat, televizorul LED Smart Android Philips are un procesor Dual Core impresionant, ideal pentru o interactiune mai rapida si mai fluenta. Iar Ambilight completeaza acest super televizor, impreuna cu telecomanda speciala care face navigarea si comunicarea cu TV-ul mult mai simpla si mai distractiva.

Philips a scos pe piata pana acum o multime de modele de televizoare performante, insa de aceasta data specialistii s-au intrecut pe sine. Gratie noilor tehnologii folosite, televizorul LED Smart Android este performant, util, are o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli, are player multimedia integrat care citeste aproape toate tipurile de fisiere, rezolutie Full HD si posibilitatea de a introduce cardul in Slot CI+.

Desi are un pret destul de mare, televizorul LED Smart Android este, fara doar si poate, cea mai buna optiune a cumparatorilor care doresc sa faca investitii si nu achizitii pentru camin sau propria afacere!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here