Televizor LED Smart Android Philips, 189 cm, 75PUS7101/12 – pareri si review

Tot mai multi clienti isi doresc sa aiba parte de o experienta unica in momentul in care vizioneaza un film sau cand urmaresc un meci de fotbal asa ca decid sa investeasca o adevarata avere intr-un televizor eficient si performant care sa le ofere cateva momente de relaxare dupa o zi obositoare la birou. Aparatele Philips se bucura de apreciarea cumparatorilor care garanteaza pentru fiabilitatea si durabilitatea acestora.

Punctele forte ale televizorului LED Smart Android Philips 75PUS7101/12

Rezolutia 4K reprezinta o inovatie in domeniu care reuseste sa ofere telespectatorilor o imagine mult mai clara astfel incat sunt satisfacute pana si cele mai pretentioase gusturi. Culorile sunt intense si vii ceea ce inseamna ca redau in cel mai realist mod mediul inconjurator.

Marele avantaj este acela ca modelul de fata se poate transforma intr-un adevarat centru de distractie pentru fiecare membru al familiei in parte. Cele 3 porturi HDMI permit conectarea la diverse aparate elecronice asa cum sunt smartphonurile sau laptopurile astfel incat pasionatii de jocuri pe calculator, vor gasi un partener de nadejde pentru consolele PlayStation.

Avansul tehnologiei este cel care permite comunicarea cu TV chiar si atunci cand telecomanda nu este la indemana. Cu o simpla aplicatie instalata pe telefon, utilizatorii pot accesa aparatul simplu si rapid fara prea mari batai de cap.

Diagonala de 189 cm transforma televizorul intr-un punct de atractie pentru toti privitorii care se potriveste cel mai bine intr-o incapere spatioasa si luminoasa. Designul este unul elegant, dar modern in acelasi timp ceea ce ofera un plus de rafinament locuintei. In general, un astfel de aparat trebuie montat in sufragerie acolo unde familia se strange pentru a petrece cateva momente de relaxare dupa o zi agitata la birou.

Televizorul este dotat cu un procesor Quad Core care permite o navigare mult mai rapida, dar si o conectivitate instantanee. Utilizatorii pot porni mai multe aplicatii in acelasi timp fara sa existe riscul blocarii aparatului. Interactiunea este fluenta ceea ce aduce un mare punct in plus in momentul achizitionarii.

Fiind un produs calitativ, pretul de achizitie este unul exorbitant ceea ce inseamna ca televizorul de fata se adreseaza doar unei anumite categorii sociale. O astfel de investitie este imposibila pentru familiile obisnuite de romani care nu dispun de un buget mult prea ridicat.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here