Televizor LED Smart Android Philips, 80 cm, 32PFS5501/12 – pareri si review

Un televizor bun se gaseste destul de usor in ziua de azi. Este suficient sa fie comandat online si de instalat se instaleaza usor, este simplu de folosit, ofera imagini incredibile. Insa televizorul LED Smart Android Philips cu diagonala de 80 cm intrece toate asteptarile! Are o rezolutie full HD, este modern si foarte accesibil, poate fi montat in orice incapere a casei si ofera imagini incredibile.

Puncte forte televizor LED Smart Android Philips

Cele mai importante caracteristici sunt regasite in descrierea televizorului LED Smart Android Philips. In primul rand, este vorba de un televizor Android, cu o interfata foarte prietenoasa, cu acces nelimitatla continut si cu multe jocuri si aplicatii din Google Play Store. In plus, exista optiunea Google Cast, care faciliteaza interactiunea intre dispozitive si cu o simpla apasare de buton, se poate vedea continutul de pe telefon sau tableta, compatibile cu Google Cast, pe ecranul televizorului.

In alta ordine de idei, desi pretul este putin cam ridicat pentru posibilitatile oamenilor de rand, acest televizor dispune chiar si de Google Play, de unde se pot descarca cele mai tari jocuri pentru toate varstele, se poate folosi televizorul pe post de consola de jocuri cu siguranta! Procesorul Dual Core ofera puterea de care un Android are nevoie, iar interactiunea va fi rapida si fluenta.

Multumita noilor tehnologii, dispozitivul smart (telefon, tableta) poate fi folosit impreuna cu aplicatia Philips TV remote pentru a controla televizorul cand telecomanda nu este la indemana. Si asta nu este tot! Pe langa toate aceste functii, televizorul are si o imagine de o claritate deosebita si un sunet impecabil multumita Picture Performance Index.

Cu alte cuvinte, desi este un televizor destul de scump, modelul LED Smart Android Philips este preferat de multi utilizatori. Flexibilitatea sistemului de operare, posibilitatea instalarii aplicatiilor si celor mai recente update-uri, instalarea rapida a programelor, calitatea imaginii si a sunetului si multe alte caracteristici cantaresc mult in decizia cumparatorilor. Cu putina rabdare, acest televizor poate fi setat astfel incat sa mearga dupa bunul plac al clientului si acesta va merge foarte bine pentru mai multi ani, deci este si fiabil si rezistent. Se merita investitia banilor din economiile familiei sau din imprumutul facut in televizorul LED Smart Android Philips!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here