Televizor LED Smart Horizon, 80 cm, 32HL733H – pareri si review

Uneori nu trebuie sa existe intrebari precum “de ce” in alegerile facute. Pur si simplu, in orice locuinta care se doreste confortabila, comoda si cat mai corect utilata trebuie sa se gaseasca si un televizor de calitate. Acesta repreinta o poarta spre acea lume care poate relaxa, informa sau ajuta, o poarta care in acelasi timp infrumuseteaza orice locuinta, oferindu-i un strop de eleganta si bun gust. Un astfel de produs ce reuseste sa fie atat util cat si atractiv din punct de vedere estetic este cel oferit de catre firma Horizon.

Avantajele televizorului LED Smart Horizon 32HL733H

La un pret care nu poate sa fie considerat exagerat, orice persoana ar putea sa se bucure de unele beneficii pe care, pana mai ieri nu le considera posibile in ceea ce priveste valentele unui televizor. Imbinand clasicismul cu o nota de inovatie, Horizon este firma care propune un televizor special, care merita atentia tuturor celor care-si doresc sa-l schimbe pe cel vechi pe unul cu tehnologie de ultima generatie, oferit la un pret avantajos.

Modelul actual este unul de tip LED, cu o diagonala de 80 cm, care detine caracteristici SMART. Un televizor inteligent, ce pare sa inteleaga necesitatile majoritatii, indeplinindu-le in mod fidel. Merita mentionat faptul ca acest model care iti permite sa te bucuri de claritate la orice tip de imagini, chiar si cand acestea sunt in miscare rapida, datorita tehnologiei speciale Clear Motion Engine.

Datorita portului USB 2.0 cei care-si achizitioneaza acest televizor pot sa uite de dispozitivele externe de redare video/audio. Tot ce este de interes, poate sa fie redat pe ecranul generos al televizorului, la o calitate superioara, prin simpla atasare a unui stick. De asemenea este foarte util de stiut ca datorita functiei PVC integrata, se pot inregistara emisiunile si filmele preferate. Rezolutia este High Definition, conectorii sunt multi si variati iar functia de ecran PC este prezenta.

Aplicatiile Smart TV precum deschiderea unor canale speciale de internet, a motoarelor de cautare si a celor mai importante siteuri transforma acest televizor intr-o inovatie care merita pretul cerut, ce nu este unul incomod. Un minus pe care ar putea sa-l emita persanele care-si doresc doar ceea ce este mai bun si omit pretul care nu ar putea sa permita astfel de beneficii suplimenatre, este lipsa posibilitatii unei conexiuni wi-fi.

Horizon este o firma nu foarte cunoscuta dar care merita atentia celor care vor sa-si achizitioneze un televizor de calitate, la un pret care poate sa fie considerat lejer. Cu siguranta, dezamagirea nu este una dintre accesoriile modelului pe care l-am prezentat.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here