Televizor LED Smart LG, 108 cm, 43UH6107 – pareri si review

Televizorul este prietenul celor mari si celor mici de zeci de ani. Seara, familia se aduna in fata televizorului si urmaresc o emisiune interesanta. Ziua, gospodinele gatesc in fata televizorului, copiii urmaresc desene animate, adolescentii se uita la canalele de muzica si adultii desigur urmaresc stirile sa vada ce s-a mai intamplat in lume, filme, documentare, etc. Un televizor cu diagonala mare ar fi cu siguranta util tuturor, indiferent de categoria de varsta din care fac parte. Modelul de televizor LED Smart LG cu diagonala de 108 cm si rezolutia 4K ultra HD este ideal!

Puncte forte televizor LED Smart LG

Nimic nu se poate compara cu un televizor smart. Acesta reuneste caracteristicile unui televizor obisnuit si ale unui computer ultra performant si rezultatele sunt incredibile. Spre exemplu, gratie tehnologiei HDR Pro, luminozitatea este ajustata pentru evidentierea detaliilor de culoare din toate scenele si pentru ca toate imaginile sa fie cat se poate de clare si de naturale.

Un alt aspect care contribuie la urmarirea in cele mai bune conditii a programelor TV este functia 3D Color Mapping, care reda culori aproape de cele naturale, elimenand distorsiunile. Si nici nu consuma multa energie acest televizor ultra-performant, permitand ajustarea luminozitatii ecranului in vederea conservarii energiei. Sunetul este pe masura imaginii, pentru ca sistemul ultra Surround ofera o experienta superioara care invaluie utilizatorul din toate directiile.

Televizorul LED Smart LG mai are o caracteristica interesanta: playerul multimedia care stie sa citeasca mai multe tipuri de fisiere si posibilitatea introducerii cardului de la firma ce furnizeaza servicii de televiziune in slotul CI+, pentru a scapa astfel de toate cablurile din spatele televizorului si nu numai. Ceea ce poate fi vazut ca un dezavantaj este pretul, prea mare pentru posibilitatile celor care muncesc pe salarii mici sau medii si nu isi doresc altceva decat un televizor nou pentru familie.

Cu siguranta oricine cumpara televizorul LED Smart LG va fi multumit atat de diagonala generoasa, cat si de culorile frumos redate, de contrastul perfect si de claritatea impresionanta, de sunet si de ceea ce stie sa faca, cat de repede poate trece de la un post la altul si de asemenea pentru ca poate fi folosit si ca monitor pentru PC. Asadar, televizorul LED Smart LG merita toata atentia „publicului” care cauta noi variante de a se distra si de a se informa.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here