Televizor LED Smart LG, 108 cm, 43UJ634V – pareri si review

La aproape orice pot renunta oamenii, insa nu si la televizor. Pot trai foarte bine fara un cuptor cu microunde, fara electrocasnice mici, se descurca foarte bine chiar si fara un uscator de rufe, insa in niciun caz fara un televizor. Si acum oamenii isi doresc televizoare din ce in ce mai performante, cu diagonala mare, care sa prezinte caracteristici demne de lauda si cu ajutorul carora sa isi reuneasca familia si prietenii, cu ocazia meciurilor importante sau filmelor si emisiunilor captivante. Televizorul LED Smart LG cu diagonala de 108 cm, cu rezolutie 4K Ultra HD intruneste toate conditiile unui televizor modern!

Puncte forte televizor LED Smart LG

Gratie noilor descoperiri in domeniu, televizorul LED Smart LG este dotat cu un sistem web OS, redefinit, dar si cu Magic Remote, ideala pentru a purta utilizatorii intr-o lume a continutului premium de la furnizorii de divertisment foarte renumiti. In plus, are si culori foarte bogate, un contrast foarte puternic, unghiuri largi de vizualizare, o gama vasta de continut HDR, o experienta foarte bogata si de neuitat.

Televizorul LG ofera si un efect HDR care transforma orice imagine cu interval dinamic standard intr-o imagine perfecta, de cea mai buna calitate, aproape de cea reala. Rezolutia poate fi amplificata, pentru a ajunge la valori apropiate de 4K, gratie unei tehnologii noi. Sistemul Ultra Surround garanteaza si o experienta superioara in ceea ce priveste sunetul, facand pe oricine invidios pe proprietarul unui asemenea televizor.

Modul 360 View
permite vizualizarea de continut video si foto la 360 de grade si, gratie controlului intuitiv si comenzii Magic Remote, este greu de scapat din vedere vreun detaliu. Functia Magic Zoom este o alta trasatura inedita, care permite utilizatorului sa se concentreze numai pe un obiect selectat din toata imaginea.

Televizorul LED Smart L
G este scump, insa isi merita banii, in primul rand datorita calitatii si claritatii imaginilor, sunetului, a timpului scurt de schimbare a programelor, a cautarii intuitive si a posibilitatii de navigare online. Este foarte simplu ca cineva sa vizioneze un film, o emisiune, un meci, sa navigheze online, sa se joace, sa foloseasca o anumita aplicatie, gratie posibilitatilor numeroase pe care le ofera acest televizor LED Smart de la unul din cei mai mari si mai importanti producatori din lume, firma LG. Cei interesati sunt invitati sa se intereseze si sa isi achizitioneze acest model cu performante minunate!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here