Televizor LED Smart LG, 123 cm, 49UH603V – pareri si review

Televizorul a devenit in ultimul timp indispensabil. Oricine isi poate procura un televizor cu o investitie mai mult sau mai putin considerabila. Uneori oamenii umbla la planul de economii, alteori fac un imprumut sau isi sacrifica avansul sau lichidarea pentru a-si vedea visul cu ochii: un televizor cu diagonala mare, performant, aproape cu efect cinematografic, in propria sufragerie. Cei care viseaza sa vada filme pe un televizor cu ecran mare se pot bucura de oferta LED Smart LG cu o diagonala de 123 cm si rezolutie 4K Ultra HD.

Puncte forte televizor LED Smart LG

In primul rand, simpla mentionare a marcii producatoare, LG, provoaca rumoare printre clienti. LG este o marca recunoscuta in intreaga lume pentru electronicele si electrocasnicele pe care le scoate la vanzare si de care utilizatorii sunt mai mult decat multumiti, chiar si dupa ani de folosire intensa. Televizorul LED Smart LG, spre exemplu, are o diagonala de 123 cm, ceea ce inseamna ca este suficient de mare pentru living si seri petrecute cu prietenii la un film, sau pentru o sala de asteptare a unui cabinet, pentru un magazin, pentru afaceri din domeniul HoReCa si lista poate continua.

Tehnologia HDR Pro are rolul de a ajusta luminozitatea si de a evidentia detaliile de culoare, iar functia 3D Color Mapping are rolul de a reda culorile cat mai aproape de cele naturale. Si sunetul va fi perfect, gratie caracteristicii Ultra Surround Sound, care invaluie utilizatorii din toate directiile si ofera o experienta de vizionare imbunatatita.

LED Smart LG este un televizor conceput pentru a fi placut si usor de utilizat, este un smart TV din gama 2016, care indeplineste cu succes si functia de monitor, este un accesoriu masiv insa elegant si cochet, cu o rezolutie foarte inalta, de 3840 x 2169 pixeli. De asemenea, are si player multimedia integrat care citeste toate tipurile de fisiere si un slot CI+ pentru a prinde programele TV fara atat de multe fire si cabluri in spatele televizorului.

In concluzie, desi are un pret putin cam ridicat pentru asteptarile oamenilor de rand cu salarii modeste, televizorul LED Smart LG isi merita banii. Este un televizor fiabil, are o durata de viata mare, se vede foarte bine, raspunde bine la comenzi, browserul se misca foarte repede, sunetul este foarte bun, web OS este rapid si incarca aplicatiile aproape imediat si designul este incredibil de modern si de elegant!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here