Televizor LED Smart LG, 139 cm, 55UH668V, 4K Ultra HD – pareri si review

Unui camin modern, care se vrea utilat cu aparatura de inalta clasa, nu trebuie sa ii lipseasca un televizor smart, cu o diagonala mare. De asemenea, administratorii unor afaceri de succes trebuie sa se gandeasca la metode bune de a contribui la starea de bine a clientilor, cumparand si montand un televizor mare si modern. Modelul de televizor LED Smart LG cu o diagonala de 139 cm este perfect pentru orice familie sau afacere care se respecta!

Caracteristici si avantaje televizor LED Smart LG

LG pune la dispozitia clientilor sai numai produse de inalta clasa, care isi indeplinesc cu brio atributiile pentru care sunt concepute si create. Spre exemplu, acest televizor LED Smart LG, beneficiaza de functia HDR pro, care ajusteaza luminozitatea si reproduce imagini clare si vibrante, dar si de functia Color Prime Pro, care scoate la iveala frumusetea ascunsa, culorile pana acum imperceptibile si o profunzime clara a imaginii.

Pe de alta parte, acest televizor ofera un unghi foarte larg de vizualizare pe toata surpafata ecranului si permite utilizatorilor sa se bucure de un contrast mult imbunatatit cu imagini cat se poate de vii si de reale. Functia 3D Color Mapping este perfecta pentru a reda culorile cat mai naturale, clare, fara distorsiuni, iar optiunea Local Dimming este cea care imparte ecranul in mai multe parti pentru ajustarea luminozitatii.

Sistemul audio nu este nici el de neglijat, acesta este calibrat Harman / Kardon si ofera o experienta captivanta. In plus, televizorul este usor de folosit si de montat, utilizatorul se va obisnui imediat cu principiile de functionare ale acestuia si permite o relaxare totala si o experienta de neuitat pentru oricine va trece pragul casei pentru a vedea un meci sau un film intr-o companie placuta.

Desi are un pret mult prea ridicat pentru posibilitatile oamenilor de rand, concurand chiar cu o masina buna la mana a doua, acest televizor isi merita banii. Merge foarte bine pe internet, continutul poate fi redat de pe smartphone pe televizor, inclusiv muzica sau aplicatii video, se pot viziona in mod simultan scene diferite si cu ajutorul optiunii Magic Remote, este la fel de usor sa fie controlat televizorul, ca si utilizarea unui mouse pentru PC.

Per total, modelul de televizor LED smart LG cu diagonala impresionanta de 139 cm reprezinta un motiv in plus pentru ca oamenii sa isi transforme o incapere a caminului intr-o veritabila sala de cinema, foarte curata si confortabila.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here