Televizor LED Smart Panasonic, 100 cm, TX-40CS520E – pareri si review

Un televizor performant trebuie sa ofere o imagine cat mai clara si sa dispuna de un sistem audio calitativ astfel incat experienta vizuala sa fie una greu de egalat. Marile magazine se intrec in tot felul de oferte care atrag atentia cumparatorilor si care reusesc sa satisfaca pana si cele mai pretentioase gusturi. In plus, toate produsele beneficiaza de un extraordinar raport calitate-pret ceea ce reprezinta un mare avantaj pentru clientii care nu dispun de un buget mult prea generos.

Avantajul achizitionarii televizorului LED Smart Panasonic TX-40CS520E

Noua tehnologie utilizata optimizeaza culorile in asa fel incat reuseste sa redea o gama cat mai variata de nuante. Imaginea este mult mai detaliata si mult mai clara ceea ce permite utilizatorului sa ia parte in mod direct la actiune si sa traiasca alaturile de eroi intreaga poveste. Contrastul intens este cel care aduce imaginile la viata si care ajusteaza contrastul in diferitele zone ale ecranului astfel incat realismul continutului este mult mai amplu si intens.

Functia my home screen este cea care simplifica meniul de navigatie prin personalizarea ecranului de pornire. Accesul se poate face mult mai simplu si mult mai rapid in functie de preferintele fiecarui utilizator in parte.

Modelul de fata are o diagonala de 100 cm fiind un produs mai mult decat ideal pentru orice tip de locuinta. Dimensiunile compacte permit instalarea cu usurinta in orice spatiu fara sa ocupe prea mult loc care sa incarce imaginea de ansamblu a incaperior.

In plus datorita porturilor HDMI, televizorul Led Smart Panasonic se transforma in mod automat intr-un adevarat centru de divertisment pentru intreaga familie. Serialele preferate sunt redate la o rezolutie mult mai mare astfel incat serile de iarna devin mult mai relaxante si mult mai captivante. Chiar si copiii se pot bucura de beneficiile prezentei unui astfel de televizor in locuinta. Acestia se pot juca cele mai noi jocuri sau pot urmari desenele favorite pe un ecran imens care ofera o calitate extraordinara.

Transmisiunile TV
se pot vedea din orice camera fara sa fie nevoie de prezenta unei prize de antena asa cum se intampla in cazul modelelor clasice. Datorita aplicatiei In House TV Streaming clientii pot uita de cablurile inestetice intinse prin toata incaperea.

Din pacate, aplicatia Panasonic TV pentru mobil nu este una destul de reusita ceea ce poate reprezenta un adevarat dezavantaj pentru clientii care vor sa beneficieze la maximum de functiile smart ale televizorului.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here