Televizor LED Smart Panasonic, 80 cm, TX-32DS500E, HD – pareri si review

In ziua de azi, pana si televizoarele trebuie sa fie inteligente, nu numai telefoanele. Un televizor inteligent din gama smart este mult mai bun decat varianta clasica, fara prea multe optiuni cu ajutorul carora utilizatorii se pot bucura de o experienta de neuitat in ceea ce priveste urmarirea unui film, a unui serial TV, a unui videoclip YouTube, a pozelor din vacanta si lista poate continua. Televizorul smart LED Panasonic cu o diagonala de 80 de centimetri si functia HD ready, cu wi fi si CI este perfect pentru familiile care se respecta sau, de ce nu, pentru afacerile care au nevoie si de un pic de entertainment.

Puncte forte televizor LED Panasonic smart TV

Un televizor smart nu poate fi decat un televizor cu functii inteligente si un design placut, pentru a fi optiunea ideala a cumparatorilor. Cei de la Panasonic au stiut unde sa insiste si ce puncte sa accentueze – cum ar fi claritatea imaginei si a sunetului- atunci cand au scos pe piata acest model de televizor. In primul rand, televizorul va fi „jucaria” preferata a tuturor celor din familie care, atunci cand nu vor gasi o activitate mai placuta si mai relaxanta, se vor relaxa in fata acestuia.

Mai mult decat atat, continutul preferat poate fi vizionat pe un ecran personalizat si fiecare membru al familiei isi poate configura ecranul principal, astfel incat sa poata accesa mai rapid si mai usor functiile selectate si programele. Nuantele foarte intunecate precum si cele foarte stralucitoare si deschise la culoare pot fi redate pe fundal intr-un mod extrem de placut si de performant si claritatea imaginilor frapeaza.

Televizorul LED Panasonic are si aplicatii pentru internet, precum Youtube, Accu Weather, Web Browser, Netflix si lista poate continua, fiind un televizor inteligent. In plus, gratie functiei Swipe and Share, continutul tabletei sau smartphone-ului conectat la smart TV poate fi imediat „trecut” pe micul ecran.

Are un pret destul de ridicat pentru diagonala de care dispune, insa corect in raport cu toate celelalte functii, ceea ce il face o achizitie care isi merita fiecare ban. In plus, functia CI+ scapa utilizatorul de cablurile din spatele televizorului, acesta avand posibilitatea sa vizioneze posturile TV doar prin introducerea cardului dat de firma de furnizare a serviciilor tv.

In concluzie, televizorul LED Panasonic cu o diagonala de 80 de centimetri este perfect pentru orice locuinta si mai ales afacere.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here