Televizor LED Smart Samsung, 101 cm, 40KU6472 – pareri si review

Un cadou perfect este fara doar si poate un aparat electronic care ofera un plus de confort atat de necesar dupa o zi aglomerata la munca. O alegere inspirata o reprezinta televizoarele, acestea fiind utile intregii familii. Mai mult decat atat, pretul de achizitie al acestora este unul moderat care se incadreaza in orice buzunar ceea ce reprezinta un mare avantaj, mai ales pentru romanii care dispun de un buget mediu pe economie.

Avantajul achizitionarii televizorului LED Smart Samsung 40KU6472

Consumul de energie este unul mult mai redus in comparatie cu alte aparate existente pe piata la ora actuala multumita rapiditatii procesorului. Clientii se bucura de calitate in timp ce reusesc sa economiseasca o suma frumusica in cazul facturilor de energie electrica.

Culorile vii si vibrante sunt cele care redau la perfectie imaginile din mediul inconjurator. Mai mult decat atat, telespectatorii au impresia ca sunt transpusi direct in mijlocul actiunii alaturi de eroii preferati acolo unde traiesc cu sufletul la gura fiecare secventa. Contrastul dintre alb si negru este cel care ofera dramatism fiecarei situatii astfel incat experienta vizuala este una unica.

In plus, sistemul audio se ridica la cele mai inalte standarde europene astfel incat reuseste sa regleze fin sunetul televizorului. Chiar si cele mai delicate sunete sunt surprinse de catre telespectatori ceea ce inseamna ca acestia nu pierd absolut nimic din deznodamantul fimului preferat.

Designul este unul simplu si elegant care se potriveste in orice locuinta fara prea mare efort. In plus, dimensiunile reduse sunt cele care permit instalarea cat mai aproape de perete astfel incat televizorul nu ocupa prea mult spatiu in incapere in ciuda diagonalei de 101 cm.

Televizorul este dotat cu un procesor Quad Core care asigura o viteza mai mare astfel incat produsul raspunde aproape instantaneu comenzilor. De asemenea, aplicatiile ruleaza la un nivel superior ceea ce asigura o performanta mult mai buna. Utilizatorii au parte de un aparat eficient care nu se blocheaza si care corespunde tuturor necesitatilor.

Intreaga familie are parte de un adevarat centru de divertisment direct in mijlocul propriului camin cu ajutorul televizorului care dispune de mai multe porturi HDMI. In felul acesta, produsul se poate conecta simplu si rapid la diverse dispozitive astfel incat imaginile din vacanta putand fi proiectate la o rezolutie mult mai mare.
Pretul de achizitie depaseste bugetul multor familii de romani ceea ce inseamna ca aparatul se adreseaza in mod direct doar unei anumite categorii sociale.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here