Televizor LED Smart Samsung, 125 cm, 50J6282 – pareri si review

Pasionatii de gadgeturi sunt in permanenta in cautarea celor mai noi aparate care sa ofere un plus de confort si care sa le simplifice activitatile zilnice. Unele dintre cele mai bine vandute produse sunt fara doar si poate televizoarele Samsung care se bucura de o interfata inteligenta care atrage atentia cumparatorilor. Mai mult decat atat, consumul de energie este unul mult mai redus in comparatie cu alte aparate existente pe piata la ora actuala.

Avantajele achizitionarii televizorului LED Smart Samsung 50J6282

Modelul de fata se bucura de un design elegant care se incadreaza la perfectie in orice locuinta. Mai mult decat atat aspectul este unul ultra subtire ceea ce inseamna ca se poate monta foarte aproape de perete astfel incat nu ocupa o suprafata mult prea mare si nici nu incurca desfasurarea activitatilor zilnice.

Telespectatorii sunt transportati direct in mijlocul actiunii datorita culorilor vibrante si intense care redau cu exactitate mediul inconjurator. Mai mult decat atat, contrastul dintre alb si negru reuseste sa confere dramatism si profunzime fiecarei scene ceea ce aduce un mare punct in plus in momentul achizitionarii.

Culorile se incadreaza intr-un spectru variat de nuante care sunt redate intr-un mod cat se poate de natural datorita pixelilor auto-iluminati care imbunatatesc in mod vizibil imaginea proiectata. Tonurile mai intense sunt atent reproduse ceea ce inseamna ca imaginea beneficieaza de o claritate net superioara. Ce poate fi mai placut decat vizionarea Campionatului Mondial de fotbal pe un ecran plat cu o diagonala de 125 cm alaturi de cei mai buni prieteni?

De asemenea, se realizeaza o conexiune rapida intre televizor si celelalte dispozitive din locuinta care reusesc sa redea continutul dorit la o rezolutie mult mai mare. Aplicatia Smart View de la Samsung ofera o convergenta extraordinara care se traduce prin rapiditatea comenzilor, dar mai ales prin simplitate.

Telespectatorii se pot bucura de ultimele productii americane fara sa fie nevoie sa se deplaseze la cinematograf multumita porturilor HDMI. In plus, televizorul se poate transforma si intr-un veritabil centru de divertisment pentru prichindeii care pe langa vizionarea desenelor preferate se pot juca unele dintre cele mai interesante jocuri inspirate din moda PlayStation.

Pretul de achizitie este destul de ridicat ceea ce poate reprezenta un adevarat dezavantaj pentru clientii care isi doresc sa aiba parte de un televizor inteligent, dar care nu dispun de un buget mult prea generos.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here