Televizor LED Smart Samsung, 125 cm, 50KU6092 – pareri si review

S-a dus vremea televizoarelor cu tub vechi. Acum nu mai sunt la moda nici macar televizorele LED simple, oricat de mare ar avea diagonala. Cele mai apreciate televizoare sunt cele smart. Cand se specifica functia smart, deja cumparatorii stiu ca acel televizor merita toata atentia lor. Cand mai are si o diagonala de 125 cm, cu siguranta este o investitie reusita! Modelul de televizor LED Smart Samsung cu diagonala de 125 cm si 4K Ultra HD rezolutia reprezinta varianta perfecta pentru living sau mini-sala de cinema pe care utilizatorii intentioneaza sa o creeze acasa.

Caracteristici si avantaje Televizor LED Smart Samsung

Televizorul este mai mult decat o sursa de distractie si de amuzament. Televizorul este o forma de indormare, de educatie, de acces la cele mai importante lucruri care se petrec in lume la momentul actual. Televizorul poate deveni o enciclopedie digitala pe care oricine o poate accesa din confortul casei. Samsung Smart TV, in colaborare cu Edu Pedia, ajuta utilizatorii acestui televizor sa studieze, sa isi consolideze cunostintele si este util mai ales in familiile cu scolari sau studenti.

In primul rand, Samsung Smart TV vine ca o inovatie in domeniu, cu un continut interactiv pentru prescolari, incluziv cantece, povesti, jocuri si fise de desenat sau de colorat. De asemenea, are si continut pentru scolari, inclusiv materiale scolare digitale din toate domeniile de interes, dar si pentru studenti, de la arta si economie pana la istorie si stiinta.

Dar asta nu este tot! Pe o diagonala atat de mare nu numai ca pot invata, ci si se pot juca cele mai noi jocuri aparute. Luminozitatea si claritatea detaliilor fac ca orice imagine sa fie realmente deosebita si cat mai aproape de cea naturala, culorile sunt exacte, gratie sistemului Pur Colour si continutul este aproape de cel Ultra HD. Mai mult decat atat, fiecare detaliu este perfect redat cu rezolutia uimitoare 4K UHD si se pot accesa rapid toate sursele de continut, de la canale, jocuri si pana la aplicatii.

Desi pretul este mult prea mare chiar si pentru posibilitatile oamenilor cu salarii medii, cu un imprumut se poate rezolva si aceasta problema si cu siguranta se va dovedi o achizitie buna de-a lungul timpului, mai degraba o investitie ce merita toata atentia si toti banii cumparatorilor.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here