Televizor LED Smart Samsung, 138 cm, 55KU6072 – pareri si review

Un televizor cu o diagonala de peste 100 cm este perfect pentru locuintele spatioase oferind utilizatorilor o experienta unica si interesanta. Senzatia urmaririi filmului preferat se aseamana izbitor de tare cu senzatia traita la cinematograf datorita ecramului amplu si spectaculos.

Toata gama Samsung atrage privirile cumparatorilor si incanta simturile privitorului, motiv pentru care aceste produse sunt tot mai cautate de catre pasionatii de aparate electrocasnice, dar si de cei care isi doresc sa aiba parte de experiente unice.

Punctele forte ale televizorului LED Smart Samsung, 138 cm, 55KU6072, 4K Ultra HD

Tehnologia Pur Color optimizeaza culorile redand o gama cat mai larga de nuante. Imaginea este mult mai detaliata si mult mai clara ceea ce permite utilizatorului sa ia parte in mod direct la actiune si sa traiasca alaturile de eroi intreaga poveste. Contrastul intens este cel care aduce imaginile la viata si care ajusteaza contrastul in diferitele zone ale ecranului astfel incat realismul continutului este mult mai amplu si intens.

Cu ajutorul meniului Smart Hub accesul la toate sursele de continut se realizeaza simplu si rapid. Toate canalele TV, aplicatiile, jocurile, dar si multe alte categorii sunt mult mai usor de accesat fiind concepute intr-un mod intuitiv si creativ.

Aplicatia Smart View permite vizualizarea continutului smartphonului direct pe ecranul televizorului, in timp ce dispozitivul ruleaza in continuare celelalte functii. Conectivitatea se realizeaza mult mai simplu si mult mai usor ceea ce reprezinta un mare avantaj.

Dispune de 3 portaluri HDMI ceea ce inseamna ca televizorul poate fi transformat intr-un adevarat centru de distractie pentru intreaga familie. Copiii se pot juca ultimele jocuri aparute la o rezolutie mult mai mare, in timp ce adultii se pot delecta cu serialele preferate in compania unui pahar de vin.

Conectarea la wireless se realizeaza foarte usor fara sa fie nevoie de prezenta cablurilor de legatura. Cu un simplu acces la router, datele digitale sunt transmise cu o viteza foarte mare ceea ce simplifica lucrurile si ofera utilizatorilor un plus de confort.

Din pacate, pretul de achizitie este unul destul de ridicat ceea ce poate reprezenta un dezavantaj pentru o anumita categorie sociala care nu isi permite sa cumpere un astfel de produs. In asemenea cazuri, oamenii se orienteaza spre aparate mult mai ieftine, desi raportul calitate-pret este unul mai mult decat acceptabil.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here