Televizor LED Smart Samsung, 138 cm, 55KU6092 – pareri si review

Achizitionarea unui televizor reprezinta o activitate ce nu trebuie sa permita evidentierea unor compromisuri mai ales din punct de vedere material. Atunci cand alegerea se face pe baza calitatii superioare se va primi si garantia trainiciei iar acest lucru impedica aparitia dezamagirilor. Cei mai pretentiosi clienti vor alege sa-si achizitioneze produse pretentioase, alese dar si foarte prietenoase, ca cele care sunt puse la dispozitie de firma care stie doar sa surpinda si anume de Samsung.

Avantajele televizorului LED Smart Samsung 55KU66092

Un prim aspect care atrage atentia asupra televizorului pus la dispozitie de Samsung este pretul care este unul ceva ce poate sa para ceva mai incomod. Avand in vedere acest aspect, cumparatorii se asteapta si la functii si caracteristici tehnice pe masura, care sa surpinda si sa aduca inovatia chiar in locuinta lor. Bininteles, Samsung nu-i dezamageste…

Acest televizor este un model LED, cu o diagonala mai mult decat generoasa, de 138 cm si caruia nu-i lipsesc functiile SMART ceea ce-l face irezistibil. Cu tehnologia HDR 4K de la Samsung, imaginile capata o alta dimensiune, una cat mai reala, care pune accent pe detalii si pe redarea cat mai fidela a oricarui tip de captura. De asemenea, tehnologia Pur Colour pune accent pe evidentierea cat mai corecta a culorilor, evidentiind chiar si cea mai mica diferenta de nuante. Rezolutia este una UHD, adica de ultima generatie, de 4 ori mai mare decat cea a unui televizor Full HD.

Samsung se doreste cat mai util in viata celor care ii acorda atentie, asa ca a incheiat un parteneriat cu cei de la EduPedia si redefineste modelul SMART de televizor pe care-l transforma si intr-un prieten al celor care isi doresc sa invete intr-un mod efcient si placut. Zeci de programe educative interactive pentru prescolari, scolari si studenti sunt disponibile odata cu achizitionarea acestui televizor.

Trebuie mentionat faptul ca nu lipseste nici macar conexiunea wi-fi care este una dintre cele mai utile si pretioase beneficii de care, cu siguranta, orice cuparator se va bucura cu adevarat. Daca cineva cauta minusuri acestui televozor, atunci ar trebui sa stie ca-i intr-o misiune imposibila si asta pentru ca nu s-ar putea gasi dezaantaje evidente sau obiective.

Samsung
poate sa fie firma care defineste calitatea si in acest domeniu, asa ca devine una dintre acele alegeri care se vor dovedi mai mult decat inspirate.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here