Televizor LED Smart Samsung, 138 cm, 55M5502 – pareri si review

Un televizor este un accesoriu foarte util, atat de util incat oamenii il cumpara pentru a-l monta in fiecare camera a casei. In living familiile au un televizor cu diagonala mare, in jurul caruia se strang toti seara si vorbesc despre cele petrecute in timpul zilei. In dormitor, este un televizor cu o diagonala medie, pentru ca aici oamenii vor doar sa se relaxeze inainte de culcare. In bucatarie, gospodinele opteaza pentru un televizor mic, ca sa le tina de urat cat timp pregatesc hrana pentru a doua zi. Televizorul LED Smart Samsung cu diagonala de 138 cm, insa, se potriveste de minune in living sau in camera in care se primesc oaspetii si toata lumea se bucura de divertisment si ore placute petrecute impreuna.

Caracteristici si avantaje televizor LED Smart Samsung

Televiziunea capata o noua dimensiune si imaginile sunt cu adevarat deosebite, detaliile impresionante si captivante, filmele si serialele pot fi urmarite intr-o lumina complet noua. Calitatea imaginii este la un nivel foarte apropiat de cel FHD, iar functia Ultra Clean View este cea care analizeaza continutul afisat, gratie unui algoritm avansat, astfel incat imaginile rivalizeaza cu cele mai inalte standarde.

Televizorul LED Smart Samsung
ofera si acces rapid la toate sursele de continut, la aplicatii si jocuri, astfel incat utilizatorul sa fie foarte multumit de alegerea facuta. Contrastul este mult imbunatatit, imaginile sunt mai clare, tonurile de negru sunt mai intense si cele de alb sunt mai pure, claritatea si contrastul imaginii sunt uimitoare si culorile mult imbogatite.

Continutul poate fi distribuit cu mai mare usurinta pe televizor si vitezele sunt mai mari, performanta este mai buna, gratie procesorului puternic Quad Core, care reactioneaza instantaneu la comenzi si aplicatii. De asemenea, utilizatorii se pot bucura si de multitasking. Televizorul LED Smart Samsung poate fi o sursa de divertisment dar si un centru de informare, poate fi cel mai bun prieten sau cel mai de nadejde ajutor, care tine locul unei persoane dragi in casa.

Modelul acesta de televizor este foarte scump, insa din fericire are si caracteristici care sa ii justifice pretul mare. Are o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli si caracteristici superioare de imagine, are contrast dinamic, un super player multimedia integrat si intrari USB, porturi HDMI, tot ceea ce ii lipseste unui televizor sa fie alegerea perfecta a unei familii moderne si cu pretentii ridicate. In plus, diagonala mare este prima caracteristica demna de luat in calcul, pentru ca acest televizor poate transforma oricand o camera intr-o sala de cinema.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here