Televizor LED Smart Samsung, 139 cm, 55KU6079 – pareri si review

Samsung este una dintre cele mai cautate companii producatoare de televizoare datorita calitatii si a fiabilitatii produselor. Mai mult decat atat, pretul de achizitie al acestora este unul cat se poate de avantajos fiind accesibil oricarui buzunar. Romanii au nevoie de televizoare performante care sa se gaseasca la preturi mici astfel incat investitia sa fie una cat se poate de profitabila.

Punctele forte ale televizorului LED Smart Samsung 55KU6079

Dispune de un aspect simplu si elegant care se potriveste de minune in orice incapere fara sa faca nota discordanta. Dimensiunile compacte permit transportarea cu usurinta, dar si montarea rapida chiar si de catre persoanele neavizate. In plus, consumul de energie este unul destul de mic in comparatie cu alte modele existente pe piata la ora actuala ceea ce inseamna ca facturile de curent vor ramane constante indiferent de perioada de utilizare.

Culoriile sunt mult mai vii si mult mai stralucitoare astfel incat imaginea proiectata este una cat se poate de realista. Telespectatorii sunt transpusi direct in mijlocul actiunii si au parte de o experienta vizuala intensa si de neegalat.

In plus, tehnologia Ultra Clean View utilizeaza un algoritm pe baza caruia filtreaza si reduce zgomotele de fundal. In felul acesta, clientii au parte de o imagine mult mai clara, dar si de un sunet pe masura astfel incat serile de film petrecute alaturi de cei dragi se transforma intr-unele dintre cele mai placute momente.

Modelul de fata este dotat cu 3 porturi HDMI care permite instalarea unor alte dispozitie asa cum este laptopul sau smartphonul. Cele mai noi episoade pot fi redate la o rezolutie mult mai mare si mult mai precisa. In plus, filmele pot fi vazute in format HD ceea ce asigura o experienta mult mai intensa si mult mai interesanta asemenatoare celei din interiorul sali de cinematograf.

Procesorul Quad Core
este extrem de util pentru ca asigura o viteza de reactie constanta la comenzi, dar si diversele aplicatii care pot rula pe ecran. In felul acesta, televizorul reuseste sa indeplineasca 3 sau 4 taskuri simultan ceea ce reprezinta un mare avantaj in momentul achizitionarii.

Din pacate, diagonala de 139 cm poate reprezenta un mic dezavantaj pentru clientii care isi doresc un televizor de dimensiuni normale care sa se incadreze in orice incapere.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here