Televizor LED Smart Samsung, 163 cm, 65MU6402 – pareri si review

Orice familie isi doreste ca locuinta sa fie dotata cu unele dintre cele mai performante aparate electronice si electrocasnice pentru a putea beneficia de un plus de confort. O astfel de alegere se dovedeste de multe ori a fi una destul de dificila avand in vedere ofertele existente pe piata la ora actuala. Pentru cei care vor sa mizeze pe calitate si fiabilitate, Samsung este o alternativa demna de luat in calcul. De la telefoane si pana la televizoare sau aspirataoare, toate acestea respecta cu strictete normele europene in vigoare ceea ce ofera o garantie in plus in momentul achizitionarii.

Punctele forte ale televizorului LED Smart Samsung 65MU6402

Este un aparat destul de practic si eficient care poate fi folosit cu lejeritate de catre toti membrii familiei. Dispune de un aspect simplu si elegant care se incadreaza la perfectie in orice incapere oferind un plus de rafinament locuintelor. Mai mult decat atat, desi are o diagonala de 163 cm, modelul de fata are un aspect ultra slim care permite instalarea cat mai aproape de perete fara sa ocupe prea mult spatiu.

Culorile intense sunt cele care fascineaza si care reusesc sa redea cu mare acuratete imagini din lumea inconjuratoare fapt pentru care telespectatorii sunt transpusi direct in mijlocul actiunii fara prea mare efort. De asemenea, contrastul dintre alb si negru este cel care ofera dramatism ceea ce inseamna ca secventele pline de suspans sunt traite cu sufletul la gura de catre cei din jur.

Prezenta slotului CI+ reprezinta una dintre inovatiile ultimilor ani ceea ce se traduce prin eliminarea cablurilor inestice. In felul acesta, incaperea se bucura de un aspect curat si placut ceea ce aduce un mare punct in plus.

Clasicul decodor este inlocuit de un dispozitiv mult mai avansat care functioneaza simplu si rapid. Conectarea la diverse aparate asa cum sunt laptopurile sau smartphonurile se realizarea multumita porturilor HDMI care transpun continutul dorit la o rezolutie mult mai mare astfel incat sunt satisfacute pana si cele mai pretentioase gusturi.

In plus, sistemul audio se ridica la unele dintre cele mai inalte standarde europene astfel incat exeperienta vizuala este completa de una sonora pe masura asteptarilor clientilor. Nimic nu este mai placut decat vizionarea celui mai recent film hollywoodian in care Johnny Depp isi perfectioneaza talentul actoricesc.

In comparatie cu alte televizoare existente pe piata la ora actuala, modelul de fata are un pret de achizitie mult prea ridicat ceea ce poate reprezenta un adevarat dezavantaj atat pentru cumparatori, cat si pentru firma producatoare care se adreseaza doar unei anumite categorii sociale.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here