Televizor LED Smart Samsung, 80 cm, 32K5502 – pareri si review

Televizor LED Smart Samsung, 80 cm, 32K5502 - pareri si review

Samsung este una dintre  cele mai cunoscute firme la nivel international care produce aparatura performanta si de calitate in conformitate cu normele si prevederile europene in vigoare. In plus, raportul calitate-pret este unul accesibil oricarui buzunar.

De exemplu, televizoarele Smart Samsung sunt foarte bine vandute datorita faptului ca ofera o experienta unica, de neegalat telespectatorilor care isi doresc sa aiba parte de cele mai intense trairi. Cu o simpla vizionare a filmului preferat, spectatorul poate sa ia efectiv parte la intreaga actiune fiind alaturi de erou in incercarea vietii sale.

Punctele forte ale televizorului LED Smart Samsung, 80 cm, 32K5502, Full HD

Cu ajutorul unui algoritm avansat, calitatea imaginii este imbunatatita in mod simtitor, fiind redate in profunzime chiar si cele mai mici detalii. Culorile sunt mult mai vii reusind sa zugraveasca spectatorilor un nou univers plin de farmec si mister unde acestia descopera un nou nivel de realitate al imaginilor.

Tehnologia Ultra Clean View reduce semnificativ zgomotul de fundal si asigura o imagine filtrata care se apropie foarte mult de realitate. Tonurile sunt redate in profunzime astfel incat se contureaza o imagine reala care capteaza atentia spectatorilor inca din primele momente.

Pentru pasionati, continutul telefonului poate fi redat cu usurinta direct pe ecranul televizorului chiar daca in acelasi timp ruleaza si alte functii. Acest lucru este posibil gratie aplicatiei Smat View care ofera o conectivitate simpla si rapida.

Modelul de fata dispune de un procesor Quad Core care raspunde instantaneu la comenzi si care permite aplicatilor sa ruleze intr-un timp mult mai scurt comparativ cu alte modele existente pe piata la ora actuala.

Functia Connect Share reuseste sa transforme televizorul intr-un adevarat centru de divertisment pentru intreaga familie. Pot fi rulate seriale, filme sau chiar videoclipuri cu ajutorul intrarilor HDMI sau a portalului USB.

In plus, dispune de un program care ofera un continut adecvat tuturor copiilor in functie de varsta pe care acestia o au. Samsung Edupedia este o inovatie in domeniu si vine in ajutorul parintilor gratie unor cantece, povesti sau jocuri care raspund curiozitatilor micutilor. Sunt inglobate toate ariile de dezvoltare personala pentru ca spectatorii sa aiba parte de un sistem avansat de educatie.

Un dezavantaj il poate reprezenta gaurile de montare in perete care sunt destul de lungi si care sunt foarte greu de gasit.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here