Televizor LED Smart Sharp, 109 cm, LC-43CUF8472ES – pareri si review

Televizor LED Smart Sharp, 109 cm, LC-43CUF8472ES - pareri si review

Un televizor cu o diagonala de peste 100 cm reprezinta fara doar si poate visul oricarui impatimit de filme sau seriale.  Ce poate fi mai placut decat o experienta cinematografica direct in propria sufragerie alaturi de toti cei dragi? Pentru a avea parte de astfel de momente, utilizatorii trebuie sa aleaga noua gama de televizoare Smart Sharp.

Acestea sunt mult mai performante comparativ cu alte produse existente pe piata la ora actuala datorita noilor sisteme si tehnologii care simplifica viata utilizatorilor oferindu-le in acelasi timp un plus de confort.

Avantajele achizitionarii televizorului LED Smart Sharp, 109 cm, LC-43CUF8472ES, 4K Ultra HD

Sistemul de sunet Harman-Kardon este special proiectat si folosit pentru televizoarele Sharp. In felul acesta o imagine mare are parte si de un sunet pe masura care inunda intreaga incapere surprinzand pana si cele mai detalii ale conversatiei. Are un grad ridicat de acuratete, dar si o rata de distorsionare scazuta reusind sa uimeasca in mod pozitiv intreaga suflare.

Are un design interesant si modern fapt pentru care modelul de fata a primit premiul international Reddot Design Award in anul 2016. Este un televizor care se integreaza perfect in orice locuinta reusind sa ofere un aer elegant.

Dispune de o rezolutie 4K Full HD care ofera un plus de claritate. In plus, intreaga gama de culori este mult mai extinsa reusind sa ofere spectatorilor o lume captivanta zugravita in diverse tonuri. In plus, nivelurile de contrast reusesc sa asigure o profunzime a detaliilor, aspect extrem de important in imaginea de ansamblu. Spectatorul este practice introdus in mijlocul actiunii devenind unul din personajele principale ale povestii.

Conexiunea wireless se realizeaza foarte simplu si rapid astfel incat intregl continut al telefonului mobil se poate descarca pe ecranul televizorului in doar cateva minute. Pot fi redate poze, videoclipuri fiind o modalitate extrem de eficienta de a le partaja intregii familii. Recitalul copilului sau pozele din vacanta se vad mult mai bine pe un ecran cu diagonala de 109 cm.

Modelul de fata este dotat chiar si cu un program de inregistrat astfel incat meciul sau noul episod din serialul favorit nu vor mai fi pierdute. Chiar daca sedinta de la birou s-a prelungit peste programul de munca, televizorul Sharp are grija ca utilizatorul sa nu rateze nimic din programele preferate.

Un minus il reprezinta configuratia meniului care poate deveni usor anevoioasa si care poate deranja anumiti utilizatori.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here