Televizor LED Smart Sony, 80 cm, 32WE610 – pareri si review

Un televizor modern, nou, cu o diagonala suficient de mare pentru a fi folosit in living si in dormitor, insa suficient de mica pentru a fi folosit in camere de hotel, camera copiilor sau diverse birouri, modelul LED Smart Sony 80 cm, cu rezolutie HD este optiunea ideala a cumparatorilor interesati de un televizor performant.

Puncte forte televizor LED Smart Sony

In primul rand, fiind un televizor Smart are toate avantajele unui asemenea produs, permitand navigarea pe internet fara probleme. Spre exemplu, utilizatorii pot urmari pe You Tube toate videoclipurile preferate sau cele noi aparute si pentru impatimiti exista chiar si un buton special YouTube pe telecomanda.

Mai mult decat atat, imaginile se vad in lumini superbe, detaliile sunt perfect redate, chiar si din zonele cele mai intunecate sau luminoase ale secventelor. Rezultatele sunt impresionante: imaginile mult mai dinamice, reflexiile placute si texturile naturale. In plus, procesarea X Reality PRO are rolul de a converti pixelii pentru a obtine o mai mare claritate, analizand toate scenele si raportandu-le la baza de imagini pentru a le rafina si pentru a reduce zgomotul de fundal. Totul este redat cu extra detalii.

Calitatea sunetului este de asemenea inalta: auditiile sunt la fel de realiste ca si vizionarea, iar functia ClearAudio+ regleaza sunetul TV-ului pentru o experienta cat mai emotionanta si mai captivanta, care invaluie din toate punctele de vedere telespectatorii. Muzica si dialogurile se disting mult mai clar, iar imaginile sunt naturale. Cablurile se pot ascunde in fata si in spate pentru un aspect mult mai curat si unghiul de vizibilitate este mare, de 178 / 178 de grade, astfel incat din orice colt al camerei ar privi, se poate distinge clar imaginea.

Trecerea de la un canal la altul se face foarte repede, navigarea pe internet este de asemenea rapida si televizorul se va dovedi cel mai bun prieten al intregii familii. Cei mai norocosi pot beneficia si de reducere la acest televizor, in perioade atent alese, in caz contrar pretul este destul de mare pentru un televizor cu o asemenea diagonala, insa isi merita banii fiindca este inteligent si marca Sony. Pentru o experienta TV si multimedia impresionanta, cei care isi cauta un televizor performant sunt sfatuiti sa apeleze la acest model LED Smart Sony, cu diagonala de 80 de cm si rezolutie HD!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here