Televizor LED SmartTech, 48cm , LE-1919 – pareri si review

Un televizor nu este o achizitie usor de facut. Trebuie ales cu multa grija pentru ca toata familia sau chiar clientii sa fie multumiti de acest produs foarte util si deopotriva elegant. Televizorul LED Smart Tech cu o diagonala de 48 cm si HD Ready este perfect pentru un living mai mic, camera copiilor, o camera de hotel sau un dormitor.

Puncte forte televizor LED Smart Tech

Aproape ca nu exista casa in care sa nu fie prezent si un televizor. In ziua de azi, conteaza foarte mult partea de amuzament si de entertainment. Conteaza ca televizorul sa fie modern, sa arate bine, sa aiba ecran plat, o rezolutie inalta, culori vii si un sunet placut. De asemenea, conteaza foarte mult in ce scop este folosit televizorul, in ce camera si care este categoria de varsta in care se incadreaza utilizatorii. Modelul LED Smart Tech este un televizor ce poate indeplini cu succes si functia de monitor, are un sistem audio Stereo Nicam si reda in mod perfect culorile si imaginea.

Mai mult decat atat, rezolutia High Definition cu un unghi de vizibilitate de 170/ 160 de grade permite vizionarea perfecta din orice colt al camerei al emisiunilor tv sau filmelor si playerul multimedia integrat citeste cu succes orice tip de fisiere. Televizorul are si o intrare USB, in care se poate conecta un dispozitiv incarcat cu filme, poze, melodii, are porturi HDMI, un minijack casti si intrai scart. Telecomanda este usor de folosit, aproape intuitiva, claritatea este naturala, imaginile cu siguranta nu lasa de dorit si oamenii vor fi foarte multumiti de aceasta noua achizitie, ce isi va indeplini cu succes functiile o perioada indelungata.

Raportul calitate-pret este excelent, sonorul este bun, imaginea deosebita, insa are un mic dezavantaj si anume acela ca nu se poate regla pozitia suportului si ca nu are functii de Smart TV. Insa, per total, este o investitie foarte buna, la un pret super avabntajos, cu un meniu simplu, ideal pentru camera copiilor, si, de ce nu si pentru afaceri HoReCa si firme dotate cu sali de asteptare pentru clienti.

Calitatea si designul televizorului LED Smart Tech cu o diagonala de 48 cm sunt cele mai importante criterii pe baza carora se face o alegere de viitor in ceea ce priveste distractia in familie si tehnologia din apartament, casa sau sediul firmei.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here